Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Γιουβέντους – Πόρτο: Ωραία μου Κυρία, τα λέμε στους…”8″

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η Πόρτο δεν κατάφερε να απειλήσει τη Γιουβέντους, η οποία νίκησε 1-0 και θα είναι στην κλήρωση για τη φάση των “8” του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι φιλοξενούμενοι δικαίως έπαιζαν από το 40′ με 10 παίκτες καθώς σωστά αποβλήθηκε ο Μάξι Περέιρα, ο οποίος απέκρουσε με τα χέρια σε πλασέ του Ιγκουαΐν!

 

 

Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα στο 42′ ο Ντιμπάλα που έκανε το 1-0 για τη Γιουβέντους, η οποία στο πρώτο ματς είχε νικήσει 2-0 και λίγο πριν από το ημίχρονο βρέθηκε με το 1,5 πόδι στα προημιτελικά.

 

 

 

Μέχρι εκείνο το σημείο η “Κυρία” είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, έργο το οποίο ήταν πιο εύκολο στο δεύτερο ημίχρονο που αγωνίστηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα. Πάντως, η Πόρτο βγήκε μπροστά, μιας και δεν είχε να χάσει τίποτα, δημιούργησε μερικές ευκαιρίες αλλά δεν βρήκε το γκολ της «τιμής». Οι Ιταλοί έκαναν απλά διαχείριση του αγώνα, αφού το μυαλό τους βρισκόταν ήδη στη Νιόν και την κλήρωση της Παρασκευής.

Οι προημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 11, 12, 18 και 19 Απριλίου.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Μπενατιά (60΄ Μπαρτσάλι), Κεντίρα, Κουαδράδο (46΄ Πιάτσα), Μαρκίζιο, Ιγκουαΐν, Άλεξ Σάντρο, Μάντζουκιτς, Μπονούτσι, Ντιμπάλα (78΄ Ρινκόν), Ντάνι Άλβες.

ΠΟΡΤΟ (Νούνο Εσπίριτο Σάντο):
Κασίγιας, Μαξι Περέιρα, Μαρκάνο, Μπραχίμι (67΄ Ντιόγκο Γιότα), Αντρέ Σίλβα (46΄ Μπολί), Αντρέ Αντρέ, Λαγιούν, Ντανίλο, Φελίπε, Σοάρες, Όλιβερ Τόρες (70΄ Οτάβιο).
 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε