Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Γήπεδο ΑΕΚ: Nέο βίντεο από τον αγωνιστικό χώρο – Τι δήλωσε ο Βούρος για την εξέλιξη των έργων

Γήπεδο ΑΕΚ: Nέο βίντεο από τον αγωνιστικό χώρο – Τι δήλωσε ο Βούρος για την εξέλιξη των έργων
ΦΩΤΟ Intime

Οι εργασίες για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ  φαίνεται να προχωράνε σε ικανοποιητικό βαθμό, γεγονός που  αποδεικνύει και ένα βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα με την εγκατάσταση λιπάσματος πάνω από την άμμο.

Οι φίλοι της ΑΕΚ ανυπομονούν να δουν ολοκληρωμένο το νέο γήπεδο, με την τοποθέτηση του γρασιδιού στον αγωνιστικό χώρο να είναι το τελευταίο στάδιο για να πάρει την τελική του μορφή.

Παράλληλα, με τις εργασίες του γηπέδου φαίνεται να προχωράει και η ολοκλήρωση των δρόμων πέριξ του γηπέδου, με τον δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννη Βούρο να δηλώνει πως μέχρι το τέλος Ιουλίου θα έχει παραδοθεί το έργο, τονίζοντας ότι το μεγαλύτερο κομμάτι του έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Η τοποθέτηση του δημάρχου της Νέας Φιλαδέλφειας έγινε στα πλαίσια απάντησης της ανάρτησης του δήμου, σχετικά με την πορεία των έργων.

Η σχετική ανάρτηση:

«Αυτοψία στις εργασίες ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, στις εργασίες για την διαχείριση των ομβρίων και της προσβασιμότητας από το άλσος, πραγματοποίησαν την Τρίτη 07 Ιουνίου 2022 ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Λύσσανδρος Γεωργαμλής και στελέχη του Δήμου. Το συγκεκριμένο έργο του Δήμου χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, του Υπουργείου Εσωτερικών, και μαζί με αυτό της Υπογειοποίησης των οδών Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών (έργο της Περιφέρειας Αττικής), αναβαθμίζει σε μεγάλο βαθμό την περιοχή γύρω από το ιστορικό κέντρο της πόλης μας. Παράλληλα δημιουργούνται καλαίσθητοι πεζόδρομοι και μία μεγάλη πλατεία πολλών στρεμμάτων, κοινόχρηστοι – ελεύθεροι χώροι για τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας αλλά και για τους επισκέπτες του Δήμου μας. Μεγάλα έργα που σύντομα ολοκληρώνονται, αλλάζουν και ομορφαίνουν την πόλη μας!».

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις