Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Γήπεδο ΑΕΚ: Αγιασμός την Πέμπτη και μετά… μπουλντόζες!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ αναμένεται να έχουν την Τρίτη την οικοδομική άδεια της “Αγιά – Σοφιάς” και έχουν ήδη καταστρώσει τις επόμενες κινήσεις τους…

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει πως η οικοδομική άδεια για το νέο της γήπεδο θα βρίσκεται μέχρι την Τρίτη στα χέρια της και στη συνέχεια θα μπορεί να βάλει.. μπρος για να χτίσει την “Αγιά – Σοφιά”.

Οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν ήδη κανονίσει τις επόμενες κινήσεις τους, κάνοντας αρχικά έναν αγιασμό στο οικόπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο αγιασμός θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης (27/07) ενώ θα υπάρξει και μια εκδήλωση, η οποία θα είναι ανοικτή στον κόσμο των “κιτρινόμαυρων”, παρουσία και πολλών επίσημων προσκεκλημένων.

Άξιο αναφοράς, πως τις τελευταίες ημέρες βρέθηκαν στο οικόπεδο ο Δημήτρης Μελισσανίδης, συνοδευόμενος από το γιο του, Γιώργο, αλλά και τον Δημήτρη Ανδριόπουλο ( project μάνατζερ του νέου γηπέδου).

Την Παρασκευή όμως, θα ξεκινήσει ουσιαστικά η πρώτη φάση των εργασιών στο οικόπεδο όπου στο παρελθόν βρισκόταν το “Νίκος Γκούμας”. Αναμένεται να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να μετατραπεί το μέρος σε εργοτάξιο και να… ξεκινήσουν οι μπουλντόζες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε