Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Γήπεδο ΑΕΚ: “Δεν θα επιτρέψουμε τη νέα άλωση της Πόλης μας”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών (Άλλη εντελώς κατάσταση) εξέδωσε ανακοίνωση, ζητώντας από τον κόσμο της ΑΕΚ να δώσει βροντερό παρών στο συλλαλητήριο που θα γίνει το μεσημέρι της Κυριακής (16:00, 12/3) στη Νέα Φιλαδέλφεια για το θέμα του γηπέδου.

“ΔΕΝ θα αφήσουμε την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ να γίνει πάλι ΤΖΑΜΙ. Τα ψέματα τελείωσαν”, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση,

Αναλυτικά:

“ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Την ΚΥΡΙΑΚΗ και ώρα 16:00 η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών «Άλλη Εντελώς Κατάσταση» σας καλεί όλους έξω από το Δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας. Μετά και το τελευταίο χτύπημα του πολιτικάντη-δημάρχου, το ποτήρι ξεχείλισε και θα γίνει ΕΙΡΗΝΙΚΟ ποτάμι που θα παρασύρει στο διάβα του όποιον βρεθεί μπροστά του. Ωστόσο αυτό είναι και το τελευταίο που μας ενδιαφέρει εδώ που έφθασε η κατάσταση…

Το ερώτημα είναι απλό αλλά συνάμα ιστορικό και κρίσιμο: Στη συγκέντρωση της ΚΥΡΙΑΚΗΣ η παρουσία όλων μας είναι με μια λέξη ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. Εκεί θα δώσουμε το μεγαλύτερο ντέρμπι της ένδοξης ιστορίας μας, τις ίδιας της ζωή μας. Θα παίξουμε για να νικήσουμε (δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα) ως ΑΕΚ ως πρόσφυγες και ως ΔΗΜΟΤΕΣ.

ΔΕΝ θα επιτρέψουμε τη νέα ΑΛΩΣΗ της ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ από ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΟΚΑΝΤΗΔΕΣ. ΔΕΝ θα αφήσουμε την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ να γίνει πάλι ΤΖΑΜΙ. Τα ψέματα τελείωσαν. Ας ξυπνήσει επιτέλους ΤΟ DNA που έχουμε κρυμμένο τόσα χρόνια μέσα μας και ας γίνουμε ο κρίκος της ανθρώπινης αλυσίδας που θα κυκλώσει το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ – ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ των ονείρων μας την τελευταία τριετία.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ και ώρα 16:00. Να μην λείψει ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΣ. ΔΕΝ έχουμε ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΔΕΝ έχουμε ΣΧΟΛΕΙΟ, ΔΕΝ έχουμε ούτε καν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ και ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ. Με οδηγό την ιστορία και τον διωγμό των προγόνων μας από τα ιερά χώματα μας πρέπει να είμαστε όλοι εκεί γιατί η ιστορία πάει να επαναληφθεί σαν φάρσα. ΑΝ το επιτρέψουμε, κανένας δεν θα κοιμάται ήσυχος τα βράδια. Τέρμα η παθητική στάση, τέλος οι αγώνες από το Facebook και το πληκτρολόγιο του υπολογιστή μας. Οι αγώνες δίνονται και κερδίζονται στο πεζοδρόμιο.

Το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ θα ανοίξει για ένα και μόνο ΣΚΟΠΟ: την ΥΠΟΓΡΑΦΗ, ΕΓΚΡΙΣΗ, ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ- πείτε το όπως θέλετε-της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ! Το ΡΑΝΤΕΒΟΥ με την ίδια την ιστορία είναι στο δημαρχείο ΜΑΣ.
Κλείνουμε με ένα απόσπασμα από το έργο του Καζαντζάκη «Ο Χριστός ξανασταυρώνεται»: «Ρωμιοί είναι αυτοί παναθεμά τους. Αν δεν μας τύχαιναν στη στράτα μας, θα ‘χε φάει τώρα η Τουρκία τον κόσμο». Τα υπόλοιπα ΑΥΡΙΟ!!!

Υ.Γ Δεν σας ξεχάσαμε !!! Προχωράμε με όλα τα νόμιμα μέσα που έχουμε”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε