Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Γήπεδο ΑΕΚ: Γιώργος Σαββίδης και Μάκης Γκαγκάτσης από τον ΠΑΟΚ στα εγκαίνια της «OPAP Arena»

Γήπεδο ΑΕΚ: Γιώργος Σαββίδης και Μάκης Γκαγκάτσης από τον ΠΑΟΚ στα εγκαίνια της «OPAP Arena»
Intime.gr

Η ΠΑΕ ΑΕΚ προσκάλεσε τους ιδιοκτήτες των ομάδων της Super League 1 στα εγκαίνια της OPAP Arenaκαι μετράει παρουσίες και απουσίες. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα έχει… υψηλή εκπροσώπηση στα αυριανά (30.09) θυρανοίξια του “σπιτιού” της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έστειλε προσκλήσεις σε όλους τους προέδρους–ιδιοκτήτες των ομάδων της Super League 1, για τα εγκαίνια τη “OPAP Arena”. Μεταξύ αυτών ήταν κι ο Ιβάν Σαββίδης, με τους δύο άνδρες να έχουν απευθείας επικοινωνία και τον ισχυρό άνδρα των Θεσσαλονικέων να ενημερώνει πως δε θα δώσει το “παρών”.

Πάντως, η πλευρά του ΠΑΟΚ θα εκπροσωπηθεί στην αυριανή εκδήλωση της ΑΕΚ. Στην “OPAP Arena” θα βρεθούν ο Γιώργος Σαββίδης κι ο Μάκης Γκαγκάτσης (σ.σ. ο δεύτερος θα δώσει το «παρών» και στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ).

Θυμίζουμε ότι από πλευράς Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Αλαφούζος πιθανότατα θα είναι παρών στα εγκαίνια της «OPAP Arena», τον Άρη θα εκπροσωπήσει ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αγησίλαος Τουμαζάτος, ενώ ο Αχιλλέας Μπέος θα εκπροσωπήσει κανονικά τον Βόλο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις