Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Γήπεδο ΑΕΚ: Η Περιφέρεια Αττικής διαψεύδει κατηγορηματικά το «στοπ» στην υπογειοποίηση

Γήπεδο ΑΕΚ: Η Περιφέρεια Αττικής διαψεύδει κατηγορηματικά το «στοπ» στην υπογειοποίηση

Με ανακοίνωση της, η Περιφέρεια Αττικής διαψεύδει κατηγορηματικά πως σταμάτησαν τα έργα υπογειοποίησης στο γήπεδο της ΑΕΚ, τονίζοντας πως “… η ανάδοχος εταιρεία ουδέποτε σταμάτησε να εκτελεί το έργο”.

Μάλιστα, σε ανάλογη τοποθέτηση -για την υπογειοποίηση που αφορά το γήπεδο της ΑΕΚ– προχώρησε και ο ίδιος ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης, μέσω του προφίλ του στο Facebook, τονίζοντας: «Έχω δεσμευθεί για την απόλυτη τήρηση των όσων έχουν συμφωνηθεί μεταξύ όλων των εμπλεκομένων πλευρών για το μεγάλο αυτό εγχείρημα».

Η Περιφέρεια Αττικής αναφέρει…

«Με αφορμή μιας σειράς αναρτήσεων στα ηλεκτρονικά κυρίως μέσα ενημέρωσης, όπου γίνεται αναφορά σε υπηρεσιακό έγγραφο για διακοπή εργασιών της αναδόχου εταιρείας του έργου: «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας», η Περιφέρεια Αττικής ξεκαθαρίζει ότι:

  1. Δεν υπάρχει καμία διακοπή στις εργασίες του συγκεκριμένου έργου, το οποίο υλοποιείται κανονικά, εντός χρονοδιαγραμμάτων και με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.
  2. Η ανάδοχος εταιρεία ουδέποτε σταμάτησε να εκτελεί το έργο.
  3. Η έγκαιρη ολοκλήρωση του γηπέδου της ΟPAP Arena και των συνοδών έργων, αποτελεί προτεραιότητα για τη σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής και προσωπικά του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, ο οποίος έχει δεσμευθεί για την απόλυτη τήρηση των όσων έχουν συμφωνηθεί μεταξύ όλων των εμπλεκομένων με το μεγάλο αυτό εγχείρημα πλευρών.»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις