Αθλητικά

Γήπεδο ΑΕΚ: Ξανά στην «Αγιά Σοφιά» ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανυπομονεί όσο και οι φίλοι της ΑΕΚ για την παράδοση του νέου γηπέδου της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια και έκανε μία ακόμα “αυτοψία” στο χώρο.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης βρέθηκε και σήμερα Σάββατο (16/04) στην “Αγια΄Σοφιά – Opap Arena” για να επιτηρήσει τις εργασίες, οι οποίες περιλαμβάνουν πια και την τοποθέτηση του χλοοτάπητα.

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ άλλωστε, αναμένεται πια να παραδοθεί έτοιμο στην ομάδα σε λίγους μήνες και μέσα στο καλοκαίρι, με την ομάδα να προγραμματίσει να αγωνιστεί σε αυτό τη σεζόν 2022-23.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Βέλγιο – Σενεγάλη 3-2: Επικό ματς στο Μουντιάλ με δυο γκολ παράτασης στο φινάλε, πέναλτι στον έξτρα χρόνο με VAR και «λύτρωση» από Τίλεμανς
Ο Τίλεμανς ισοφάρισε στο 89' και σκόραρε και από το σημείο του πέναλτι στην παράταση, για την πρόκριση των Βέλγων - Οι "κόκκινοι διάβολοι" θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ΗΠΑ - Βοσνία
ΦΩΤΟ REUTERS