Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Γήπεδο ΑΕΚ: Ο δήμος παίρνει τα σκουπίδια από το άλσος!

ΦΩΤΟ e-filadelfeia.gr
ΦΩΤΟ e-filadelfeia.gr

Ένα θέμα που απασχολεί άμεσα την ΑΕΚ και τη δημιουργία της “Αγιά – Σοφιάς” πρόκειται να συζητηθεί την Τετάρτη, στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου N. Φιλαδέλφειας.

Ένα σημαντικό… εμπόδιο φαίνεται πως θα φύγει μπροστά από την ΑΕΚ, στην προσπάθεια που κάνει για να δημιουργήσει το νέο της “σπίτι” στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το δημοτικό συμβούλιο του δήμου θα συνεδριάσει την Τετάρτη και μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης είναι η “Στέγαση μονάδας συλλογής και ανάκτησης ανακυκλώσιμων υλικών (Μεγάλο Πράσινο Σημείο) και σταθμού μεταφόρτωσης Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος”.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Τύπου της περιοχής, την Τετάρτη θα τεθεί προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο η μεταφορά του σκουπιδότοπου από το συγκεκριμένο σημείο.

Μάλιστα, στην ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή αναφέρει: “Επιπλέον ο συγκεκριμένος χώρος είναι τμήμα έκτασης που ρυμοτομείται προκειμένου σύμφωνα με τον Ν. 4277/2014 να υποστηρίξει την ανέγερση γηπέδου. Το γήπεδο βρίσκεται πλέον στη διαδικασία έκδοσης οικοδομικής άδειας”.

Με λίγα λόγια, ο Δήμος φέρεται να αναγνωρίζει ότι επίκειται η έκδοση της οικοδομικής άδειας για την “Αγιά Σοφιά” και για τον λόγο αυτό προχωρά στις απαραίτητες κινήσεις για την απομάκρυνση του χώρου συγκέντρωσης σκουπιδιών!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε