Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Γήπεδο ΑΕΚ: Ολοταχώς για την οικοδομική άδεια!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην έκδοση της οικοδομικής άδειας για την “Αγιά-Σοφιά”. Οι “κιτρινόμαυροι” τελείωσαν και με το ΚΕ.Σ.Α. που ενέκρινε τον φάκελο τους.

Στην συνεδρίαση του ΚΕ.Σ.Α. την Τρίτη συζητήθηκε το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ και το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής ενέκρινε οριστικά τον φάκελο της Ένωση, που έκανε όλες τις αλλαγές που της είχαν ζητηθεί!

Τα νέα σχέδια εγκρίθηκαν, με τα μέλη του συμβουλίου να μην εκφράζουν κάποια νέα ένσταση στην αρχιτεκτονική ομάδα των “κιτρινόμαυρων”.

Στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογραφεί -και τυπικά- η έγκριση της αρχιτεκτονικής μελέτης, που ήταν και το τελευταίο “εμπόδιο” που έπρεπε να βγει απ’ τη μέση.

Πλέον, το μόνο που θα απομένει για να ξεκινήσει η ΑΕΚ τα έργα στο οικόπεδο της στη “Ν. Φιλαδέλφεια”, θα είναι η έκδοση της οικοδομικής άδειας.

“Η ΑΕΚ δεν θα περάσει άλλο ΚΕ.Σ.Α. Μετά από 15 ημέρες πρέπει να υποβληθούν τα στοιχεία επίσημα για να ενημερωθεί ο φάκελος. Η τελευταία εκκρεμότητα της έκδοσης αδείας είναι η έγκριση των υψομέτρων από τον Δήμο. Έχουμε έναν ορίζοντα μπροστά μας για δύο μήνες για αυτές τις διεργασίες” τόνισε ο project manager της “Αγιά-Σοφιάς” Δημήτρης Ανδριόπουλος, μετά τη συνεδρίαση του ΚΕ.Σ.Α.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε