Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Γήπεδο ΑΕΚ: “Πράσινο φως” από την Περιφέρεια για την υπογειοποίηση!

ΦΩΤΟ intime.gr
ΦΩΤΟ intime.gr

Ένα μεγάλο εμπόδιο έφυγε… μπροστά από την ΑΕΚ, στην προσπάθεια που κάνει να βάλει… μπουλντόζες στο οικόπεδο της στη Νέα Φιλαδέλφεια και να φτιάξει το νέο της “σπίτι”.

Η τελευταία θετική εξέλιξη, όσον αφορά τη δημιουργία της “Αγιά- Σοφιάς” ήρθε από την Περιφέρεια Αττικής και αφορά το θέμα της υπογειοποίησης.

Κι αυτό διότι η Περιφέρεια, έστειλε στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας (με κοινοποίηση και) προς την “Δικέφαλος 1924”, το έγγραφο της έγκρισης της μελέτης “ταπείνωση και κάλυψη οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια”.

H “Δικέφαλος 1924” -με την σειρά της- υπέβαλε και το τυπικό αίτημα για την έγκριση της Αρχιτεκτονικής Μελέτης προς το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής Συγκρότησης (ΚΕΣΑ), που συνεδριάζει στις 2 Νοεμβρίου για την έγκριση της μελέτης.

Στην Ένωση, πέραν της ικανοποίησης που υπάρχει για την στάση και την συνέπεια της Ρένας Δούρου αλλά και για τις ενέργειες του Αντιπεριφερειάρχη κ. Καραμάνου, αλλά και του αρμόδιου Διευθυντή κ. Φλώρου, αισιοδοξούν πως αν δεν υπάρξει εκ νέου κάποιο απρόοπτο εμπόδιο πλησιάζουν ακόμη πιο κοντά στην έκδοση της πολυπόθητης οικοδομικής άδειας.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε