Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Γήπεδο ΑΕΚ: “Τον Ιούνιο θα έχουμε την άδεια”

Γήπεδο ΑΕΚ: “Τον Ιούνιο θα έχουμε την άδεια”

Η τροπολογία που θα… στείλει το φάκελο της ΑΕΚ για το γήπεδο από τον αρνητικό Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας στο Υπουργείο Υποδομών για την έγκριση της υψομετρικής μελέτης για την υπογειοποίηση της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου, αναμένεται να ψηφιστεί αύριο Μ. Τρίτη από τη Βουλή.

Ο πρότζεκτ μάνατζερ του έργου, Δημήτρης Ανδριόπουλος ενημέρωσε την αντιπολίτευση του Δήμου σχετικά με το πλάνο για την “Αγιά Σοφιά” και είπε: “αύριο γίνεται ένα βήμα για να προχωρήσουμε στην έκδοση της οικοδομικής άδειας. Τον Ιούνιο θα την έχουμε αυτή την άδεια και η ΑΕΚ είναι έτοιμη για το πρώτο στάδιο του έργου”.

Εξήγησε επίσης: “Με μεγάλη μεθοδικότητα εδώ και 2,5 χρόνια προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε τα πάντα. Είναι δύσκολα τα έργα αυτά, ειδικά όταν έχεις διαμάχη. Γράφουμε καινούργια βιβλιογραφία γι’ αυτό το γήπεδο. Η οικοδομική άδεια και το σχέδιο δεν έχει κανένα εμπορικό κατάστημα, ούτε τον νόμο Σουφλια δεν αξιοποιήσαμε για να μην ανοίξουμε κόντρα. Δεν μας παίρνει ούτε ένα μέτρο, δεν υπάρχει χώρος για μαγαζί ακόμα και αν θέλαμε στο μέλλον”.

Επίσης, πρόσθεσε πως οι πληροφορίες του λένε ότι αρχίζουν τα έργα για την γραμμή 4 του Μετρό που “θα εξυπηρετεί τη Νέα Φιλαδέλφεια και το Γουδή”.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε