Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Γιβραλτάρ – Ελλάδα: Παράπονα Σκίμπε για το δεύτερο ημίχρονο!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η Εθνική Ελλάδας επικράτησε άνετα εκτός έδρας του αδύναμου Γιβραλτάρ με 4-1 και μπήκε με το δεξί στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Ο Μίχαελ Σκίμπε, πάντως, είχε παράπονα από την απόδοση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Γερμανός τεχνικός της “γαλανόλευκης” στάθηκε στη σημασία της νίκης, ενώ δεν παρέλειψε εκφράσει τα παράπονά του για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν οι διεθνείς στο δεύτερο ημίχρονο.

“Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες και δίκαια νικούσαμε με 4-1. Στο β’ μέρος όμως δεν έμεινα ευχαριστημένος γιατί μπορούσαμε να έχουμε δημιουργήσει περισσότερες φάσεις και να σκοράρουμε. Γνωρίζουμε, βέβαια, ότι εάν νικάς στο α’ μέρος με τόσα γκολ τότε ενδεχομένως να μπουν οι παίκτες περισσότερο χαλαρά στο β’”, τόνισε αρχικά ο Σκίμπε και συνέχισε:

“Αυτό που μας ευχαριστεί όμως είναι το γεγονός ότι ξεκινήσαμε με νίκη και τώρα μπορούμε με ηρεμία και συγκέντρωση να πάμε στο επόμενο παιχνίδι”.

Ο Γερμανός υπογράμμισε ότι δεν ανήσυχε στο τέρμα του Γιβραλτάρ.. “Όχι, δεν ανησύχησα. Ήταν ένα όμορφο γκολ, που μπήκε όταν έλειπε ένας παίκτης μας. Ένα τέτοιο γκολ μπορεί πάντα να μπει”, ανέφερε και συμπλήρωσε:

“Στο β ημίχρονο μας έλειπε η απλότητα για να έχουμε περισσότερες φάσεις και περισσότερες τελικές φάσεις. Καταλάβαμε και νιώσαμε ότι δεν έχουν ρυθμό οι παίκτες μας γιατί το πρωτάθλημα δεν έχει αρχίσει αλλά και τα άλλα πρωταθλήματα είναι στην αρχή τους”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε