Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Γκάνα: Τους «χάλασε» το «στημένο» ματς με δύο αυτογκόλ και κινδυνεύει με τιμωρία

Γκάνα: Τους «χάλασε» το «στημένο» ματς με δύο αυτογκόλ και κινδυνεύει με τιμωρία
youtube

Τι άλλο θα ακούσουμε! Ένας ποδοσφαιριστής από την Γκάνα θέλησε να κάνει… το καλό, αλλά τελικά βρήκε τον μπελά του με τα δυο αυτογκόλ που πέτυχε.

Απίστευτη ποδοσφαιρική ιστορία από την Γκάνα. Ο Χασμίν Μούσα έμαθε πως συμμετέχει σε “στημένο” ματς και πήρε την κατάσταση στα χέρια του.

Η αναμέτρηση ήταν ανάμεσα στην Ασάντι Γκολντ και την Ίντερ Αλάις και πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούλιο (17/06.2021) στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της γκανέζικης Premier League.

Το ματς ήταν αδιάφορο βαθμολογικά, αφού η φιλοξενούμενη ομάδα είχε υποβιβαστεί. Συνεπώς, το τελικό 7-0 δεν θα έκανε μεγάλη εντύπωση.

Η αναμέτρηση είχε «στηθεί» να λήξει 5-1, ωστόσο ο Χασμίν Μούσα “κατέστρεψε” τον στοιχηματισμό που είχε παιχτεί, πετυχαίνοντας δυο… ακραία αυτογκόλ.

«Δεν μου αρέσει το στοίχημα» δήλωσε ο ίδιος, που αποκάλυψε πως «μετά το ματς, μέλη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μου, μου επιτέθηκε επειδή τους χάλασε τα δουλειά».

Παρά το… καλό που πήγε να κάνει, ο 24χρονος στόπερ κινδυνεύει με τιμωρία, όπως και όλοι οι εμπλεκόμενοι. Συνολικά, 15 παίκτες της Ασάντι και τρεις της Ίντερ θα καθίσουν στο εδώλιο, αντιμετωπίζοντας ποινή δια βίου αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο, ενώ εμπλέκονται επίσης αρκετοί παράγοντες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις