Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Γκλάσνερ για το Ολυμπιακός – Άιντραχτ: «Μπορούμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό»

Γκλάσνερ για το Ολυμπιακός – Άιντραχτ: «Μπορούμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό»

Ο Όλιβερ Γκλάσνερ μίλησε για την αναμέτρηση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” (4/11, 19:45, COSMOTE SPORT 3HD), για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι είναι δυνατοί, αλλά οι αετοί μπορούν να πάρουν τη νίκη όπως έκαναν στο πρώτο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκλάσνερ:

Για τις απουσίες: “Λείπουν οι Κόστιτς και Χρούστιτς, όπως και ο Πασιένσια με τον Λενς, αλλά έχουμε ξανά μαζί μας τον Ρόντε κι αυτό είναι καλό”.

Για τον τραυματισμό του Κόστιτς: “Έχει πρόβλημα στον αστράγαλο, δεν ξέρουμε αν θα παίξει και στο επόμενο ματς. Ασχολούμαστε με τους παίκτες που έχουμε και όχι με αυτούς που απουσιάζουν, άρα θα δούμε κάποια σχήματα ώστε να παίξουμε χωρίς τον Κόστιτς. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες πώς θα εξελιχθεί η πορεία του τραυματισμού του”.

Για το παιχνίδι στην Ελλάδα και το επόμενο στο πρωτάθλημα: “Μπορούμε να νικήσουμε ή να χάσουμε και στα δύο ματς. Εμείς ασχολούμαστε τώρα μόνο με τον Ολυμπιακό. Θεωρητικά μπορούμε να χάσουμε και τα… δεκαπέντε παιχνίδια που ακολουθούν, αλλά τότε θα το συζητήσουμε. Πήραμε ένα βαθμό απέναντι σε μία ομάδα Champions League όπως είναι η Λειψία και τώρα ήρθαμε στην Ελλάδα για τη νίκη”.

Για την κριτική που δέχεται: “Ήμασταν δύο μήνες αήττητοι, νικήσαμε την Μπάγερν, νικήσαμε τον Ολυμπιακό που δεν είχε ήττα από άλλη ομάδα, σίγουρα δεν είχαμε σταθερότητα κι αυτό είναι ευθύνη των παικτών και δική μου. Θέλουμε τη νίκη αύριο για να βοηθηθούμε και από πλευράς αυτοπεποίθησης. Ξέρουμε πώς θα παίξουμε, είμαστε προετοιμασμένοι, θέλουμε να νικήσουμε και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες θα τα δώσουν όλα. Ο Ολυμπιακός είναι δυνατή ομάδα, με πολύ θερμή έδρα και καλούς παίκτες. Η ατμόσφαιρα είναι εντυπωσιακή, αλλά μπορούμε να νικήσουμε όπως κάναμε και στο πρώτο παιχνίδι”.

Για τη νίκη: “Θέλουμε να νικήσουμε και να προκριθούμε, κάτι που είναι ασυνήθιστο να συμβαίνει από την τέταρτη αγωνιστική, αλλά αυτό είναι ένα εξτρά κίνητρο. Φυσικά θέλουμε και την πρώτη θέση, καθώς το χειμώνα δεν θα έχουμε υποχρεώσεις και αυτό θα είναι πολύ ευχάριστο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις