Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Γκολάρα ο Λυκογιάννης, προελαύνουν Μίλαν και Ίντερ (video)

Γκολάρα ο Λυκογιάννης, προελαύνουν Μίλαν και Ίντερ (video)

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ στο παιχνίδι της Κάλιαρι με την Ουντινέζε, το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με ένα τρομερό χτύπημα φάουλ – με το αριστερό – του Μπάμπη Λυκογιάννη, αλλά δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν τη νίκη, αφού ο Λαζάνια χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Ουντινέζε.

Στο μεταξύ, Μίλαν και Ίντερ συνέχισαν την προέλασή τους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Serie A. Οι «ροσονέρι» επικράτησαν 2-1 της Σασουόλο εκτός έδρας ενώ με το ίδιο σκορ οι «νερατζούρι» επιβλήθηκαν της Σπέτσια στο «Σαν Σίρο».

Προτού συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό στο «Μαπέι Στάντιον», ο Ραφαέλ Λεάο έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Στέφανο Πιόλι. Και στο 26’ ο Αλέξις Σέλεμακερς, εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Τεό Ερνάντεζ για το 0-2. Το μόνο που κατάφερε η Σασουόλο ήταν να μειώσει στο φινάλε με τον Ντομένικο Μπεράρντι.

Η Μίλαν διατηρήθηκε ένα βαθμό μπροστά από την Ίντερ του Αντόνιο Κόντε που, σε αντίθεση με τη συμπολίτισσά της, «καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ασράφ Χακίμι στο 51’ έλυσε το γόρδιο δεσμό που είχε στήσει η Σπέτσια, με τον Ρομελού Λουκάκου να ευστοχεί στο 72’ στο πέναλτι που κέρδισε ο Στέφανο Σένσι. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Ρομπέρτο Πίκολι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις