Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Γκολάρα ο Σουάρες! Ο Μέσι “υπέγραψε” την πρόκριση της Μπαρτσελόνα [vid]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μπαρτσελόνα έπρεπε να ξεπεράσει την ήττα με 2-1 στο Μπιλμπάο για να φτάσει στους “8” του Copa del Rey και τα κατάφερε, νικώντας της μαχητική Αθλέτικ με 3-1 μέσα στο “Καμπ Νου”. Σκόραρε το MSN. Φανταστικό το τέρμα του Σουάρες – Πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ στο γκολ-πρόκριση του Μέσι.

Το… MNS πήρε το «όπλο» του και η Μπαρτσελόνα την πρόκριση. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο είχε βάλει δύσκολα στους Καταλανούς, μετά τη νίκη με 2-1 στο «Σαν Μαμές», αλλά η ομάδα του Λουίς Ενρίκε κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ισπανίας, επικρατώντας με 3-1.

Ο διαιτητής ακύρωσε ως οφσάιντ το γκολ του Σουάρες στο 26’, αλλά ο Ουρουγουανός έδειξε την απίστευτη κλάση του στο 35’ και με απίστευτο βολέ έκανε το 1-0. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους (48’) ο Σουάρες κέρδισε το πέναλτι και ο Νεϊμάρ εκτέλεσε εύστοχα για το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι έκοψαν πολύ γρήγορα τη χαρά των Καταλανών, αφού η κεφαλιά του Σαμπορίτ (51’) έφερε το ματς στο 2-1, σκορ που είχες λήξει και το πρώτο παιχνίδι. Ο Μέσι όμως δεν είχε «μιλήσει» ακόμα και στο 78’… κάρφωσε την Μπιλμπάο, όπως είχε κάνει και στην αναμέτρηση του «Σαν Μαμές». Η εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του Βαλβέρδε και την Μπαρτσελόνα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης…

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε