Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Γκολάρα ο Βαγγέλης Παυλίδης στο Άλκμααρ – Φίτεσε

Γκολάρα ο Βαγγέλης Παυλίδης στο Άλκμααρ – Φίτεσε
Reuters

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πέτυχε ένα… σεντερφορίσιο γκολ στην εντός έδρας νίκη της Άλκμααρ επί της Φίτεσε με 3-1, για την Eredivisie.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης ήταν αυτός που… άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της Άλκμααρ, στο 3-1 επί της Φίτεσε, για την 28η αγωνιστική στην Eredivisie.

Ο Έλληνας φορ υποδέχθηκε την μπαλιά του Κάρλσον σχεδόν στην αριστερή γωνία της μικρής περιοχής των φιλοξενούμενων -πλάτη προς το τέρμα- ελίχθηκε υπέροχα, γύρισε το κορμί του, έπιασε το σουτ, η μπάλα βρήκε και λίγο σε αμυνόμενο και κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα για το 1-0. Στο 84′ έγινε αλλαγή με τον Παντελή Χατζηδιάκο.

Να αναφέρουμε ότι στο… χορταστικό Τβέντε – Αϊντχόφεν 3-3, ο Δημήτρης Λημνιός είχε την ασίστ στο 1-0 του Ρίκι φαν Βόλφσβινκελ. Αντικαταστάθηκε στο 88′ από τον Χίλγκερς.

Ο Τάσος Δουβίκας βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της Ουτρέχτης, η οποία προηγήθηκε στην έδρα της Βααλβάικ, αλλά οι γηπεδούχοι “έσωσαν την παρτίδα” στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, για το τελικό 1-1. Ο διεθνής στράικερ αντικαταστάθηκε στο 63′ από τον Φαν ντε Στρεκ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις