Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Γκονζάλο Ιγκουαΐν: Με δάκρυα στα μάτια στο τελευταίο ματς της καριέρας του

Γκονζάλο Ιγκουαΐν: Με δάκρυα στα μάτια στο τελευταίο ματς της καριέρας του

Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν ολοκλήρωσε την τεράστια 17ετή καριέρα του στο χώρο του ποδοσφαίρου, τα ξημερώματα της Τρίτης (18/10), χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν έδωσε την τελευταία του ποδοσφαιρική “παράσταση, τερματίζοντας μια εντυπωσιακή καριέρα, με τίτλους σε Ισπανία και Ιταλία, καθώς και με πολλά γκολ στη εθνική Αργεντινής.

Ο τελευταίος αγώνας του Γκονζάλο Ιγκουαϊν, έληξε με ήττα για την ομάδα του, την Ιντερ Μαϊάμι, από την πρωταθλήτρια του MLS, Νέα Υόρκη για τα πλέι οφ. Με το σφύριγμα της λήξης, ο Αργεντινός επιθετικός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

«Το όνειρο τελείωσε, τώρα αρχίζει μια άλλη ζωή», είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ο 34χρονος επιθετικός, ο οποίος γεννήθηκε στην πόλη Μπρεστ της δυτικής Γαλλίας, από Αργεντινό πατέρα και ποδοσφαιριστή και πρόσθεσε: «Ένιωθα ότι αυτό που αγαπούσα είχε τελειώσει. Ήταν η μισή μου ζωή, μια καριέρα 17 ετών και μου ήλθαν στο μυαλό εικόνες όλης της καριέρας μου. Φεύγω όμως πολύ χαρούμενος γιατί τα έδωσα όλα μέχρι σήμερα και αυτό, είναι το πιο σημαντικό».

Ο Ιγκουαϊν κατέκτησε τρεις τίτλους στην La Liga με την Ρεάλ Μαδρίτης, σκοράροντας 107 γκολ σε 190 αγώνες, πριν ενταχθεί στην Νάπολι, με τα «χρώματα» της οποίας, σημείωσε 71 γκολ σε 104 εμφανίσεις. Στην συνέχεια “μετακόμισε” στην Γιουβέντους και κατέκτησε δύο νταμπλ.

Με 31 γκολ σε 75 εμφανίσεις για την εθνική Αργεντινής, ο Ιγκουαΐν βοήθησε την «αλμπισελέστε», να φθάσει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014 και στον τελικό του Κόπα Αμέρικα το 2015.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις