Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Γκουαρανί – Σέρο Πορτένιο 2-2: Το πρωτάθλημα κρίθηκε με γκολ στο 90+11′

Γκουαρανί – Σέρο Πορτένιο 2-2: Το πρωτάθλημα κρίθηκε με γκολ στο 90+11′

Εξέλιξη βγαλμένη από ποδοσφαιρικό όνειρο. Η Σέρο Πορτένιο πανηγύρισε τον τίτλο στην Παραγουάη, την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Κλαουσούρα.

Η Γουαρανί υποδεχόταν στην Ασουνσιόν την Σέρο Πορτένιο, στην 18η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος στην Παραγουάη και ήθελε μόνο τη νίκη για να πάρει τον τίτλο (βρισκόταν στο -2).

Η αποβολή του αμυντικού της Σέρο Πορτένιο, Άλαν Μπενίτες στο 15’, φάνηκε να κάνει πιο εύκολα τα πράγματα για την Γκουαρανί, που με γκολ των , Άλφιο Οβιέδο (36’) και Μαρσέλο Γκονσάλες (51’) έδειχνε να φτάνει στην κούπα του πρωταθλητή.

Κρατούσε μάλιστα το σκορ και τη διαφορά μέχρι τις καθυστερήσεις. Εκεί ο αμυντικός Ρομπέρτο Ουρμπιέτα (90+2’) και ο τερματοφύλακας Γκασπάρ Σέρβιο (90+3’) αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Είχε όμως κάνει τις τρεις αλλαγές με συνέπεια, ένας από τους εννέα που απέμειναν να περάσει στην εστία.

Τότε, πρώτα ο Αλμπέρτο Εσπίνολα στο 90+9 με κοντινό πλασέ και ο Χουάν Γκαμπριέλ Πατίνιο στο 90+11’ με κεφαλιά, ισοφάρισαν για την Σέρο, χαρίζοντάς της τον τίτλο.

Στο γήπεδο βρίσκονταν οπαδοί και της Σέρο, που ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις