Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Γκουαρντιόλα για ESL: «Δεν είναι αθλητισμός όταν η επιτυχία είναι εγγυημένη»

Γκουαρντιόλα για ESL: «Δεν είναι αθλητισμός όταν η επιτυχία είναι εγγυημένη»
Intime.gr

«Στηρίζω την ομάδα μου, είμαι μέρος της αλλά έχω και εγώ τις απόψεις μου» ανέφερε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γουαρντιόλα, σχετική με την ίδρυση της European Super League.

Η Μάντσεστερ Σίτi είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της European Super League, μαζί με άλλες πέντε ομάδες της Premier League. Την ώρα όμως που οι «πολίτες» εμφανίζονται να κάνουν… δεύτερες σκέψεις για τη συμμετοχή τους στη νέα διοργάνωση, ο προπονητής της ομάδας, Πεπ Γκουαρντιόλα, εξέφρασε την αντίθεση του με αυτή την κλειστή λίγκα.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση πρωταθλήματος της Σίτι με την Άστον Βίλα, την Τετάρτη, ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε πως «ο αθλητισμός σταματά να είναι αθλητισμός όταν η επιτυχία είναι εγγυημένη και η σχέση μεταξύ προσπάθειας και επιβράβευσης δεν υπάρχει.

Δεν είναι αθλητισμός όταν δεν σε νοιάζει αν θα χάσεις. Δεν είναι δίκαιο ομάδες να παλεύουν για την κορυφή αλλά να μην μπορούν να προκριθούν στη λίγκα.

Στηρίζω την ομάδα μου, είμαι μέρος της αλλά έχω και εγώ τις απόψεις μου και θέλω να είμαι ξεκάθαρος.

Θα ήθελα ο πρόεδρος αυτής της επιτροπής να έρθει και να μας πει γιατί θα είναι ή δεν θα είναι ο Άγιαξ στη λίγκα.

Στους παίκτες μου δεν έχω μιλήσει ακόμα για το θέμα. Θα παίξουμε στο Champions League την επόμενη εβδομάδα και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στον τελικό. και του χρόνου, θα παίξουμε στην Ευρώπη επειδή το αξίζουμε».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις