Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Γκουαρντιόλα: “Προτεραιότητα ο Ολυμπιακός, μετά η Λίβερπουλ”

Γκουαρντιόλα: “Προτεραιότητα ο Ολυμπιακός, μετά η Λίβερπουλ”

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ξεκαθάρισε ότι απόλυτη προτεραιότητα για τη Μάντσεστερ Σίτι είναι ο αγώνας της Τρίτης με τον Ολυμπιακό για το Champions League κι όχι το ντέρμπι της Κυριακής με τη Λίβερπουλ.

 «Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία -όχι για να προκριθούμε- αλλά εάν έχουμε εννέα βαθμούς, έχει σχεδόν τελειώσει. Θα χρειαζόμαστε ακόμη έναν βαθμό, ακόμη μια νίκη για να προκριθούμε. Στην έδρα μας πρέπει να κερδίσουμε, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Τώρα είναι ο Ολυμπιακός. Ήταν σε θέση να νικήσει τη Μαρσέιγ στην έδρα του. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά και μετά έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε για την Κυριακή », τόνισε ο Καταλανός τεχνικός.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αναφέρθηκε και στην παραγωγικότητα της Σίτι. “Μια ημέρα θα πετύχουμε περισσότερα γκολ. Το πιο σημαντικό είναι ότι δημιουργούμε τις ευκαιρίες. Είχαμε 16 σουτ, οκτώ στην εστία, και αυτό είναι πολύ. Έχουμε παίξει αυτήν την σεζόν χωρίς επιθετικούς, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερα και να το κάνουμε ξανά και ξανά. Θα βρούμε τη σωστή στιγμή για να κάνουμε”, σημείωσε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις