Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Γκουσταβο Πογέτ: «Το συμβόλαιό μου με την Εθνική Ελλάδας λήγει τον Μάρτιο, είναι ένα ενδεχόμενο η Ιρλανδία»

Γκουσταβο Πογέτ: «Το συμβόλαιό μου με την Εθνική Ελλάδας λήγει τον Μάρτιο, είναι ένα ενδεχόμενο η Ιρλανδία»
Eurokinissi

Ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε για την επόμενη ημέρα του στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, αλλά και για το ενδιαφέρον που φέρεται να έχει δείξει η Ιρλανδία προς το πρόσωπό του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα “Livescore”, ο Γκουστάβο Πογέτ ρωτήθηκε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Ιρλανδών, τους οποίους αποθέωσε μετά το ματς της Εθνικής Ελλάδας στο Δουβλίνο -για την θερμή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στις κερκίδες- με τον Ουρουγουανό τεχνικό να αφήνει τα πάντα ανοιχτά, σχετικά με το μέλλον του στη Γαλανόλευκη.

“Αν μιλάς πολύ, σε κατηγορούν, αλλά προσπαθώ να είμαι ειλικρινής. Το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται τον Μάρτιο. Δεν έχει σημασία αν προκριθώ ή όχι γιατί δεν υπάρχει επέκταση. Τελειώνουν τα προκριματικά και τέλος.

Λέγαμε όταν είσαι παίκτης, έξι μήνες απομένουν στο συμβόλαιό σου και μπορείς να αρχίσεις να ψάχνεις για δουλειά. Είναι ένα ενδεχόμενο η Ιρλανδία. Να με συμπαθήσουν, να επικοινωνήσουν μαζί μου.

Αυτό είναι διαφορετικό θέμα. Τους έδωσα συγχαρητήρια γιατί η ατμόσφαιρα στο γήπεδο στο μεταξύ μας παιχνίδι ήταν θεαματική. Το μέλλον θα δείξει”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γκουστάβο Πογέτ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις