Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Γκρίζλις – Μπακς: Ο Μπόμπι Μπόμπι έγδαρε αντίπαλο και ο Κρις Μίντλετον έβαλε τρικλοποδιά

Γκρίζλις – Μπακς: Ο Μπόμπι Μπόμπι έγδαρε αντίπαλο και ο Κρις Μίντλετον έβαλε τρικλοποδιά

Έχοντας τραγική αγωνιστική εικόνα, οι Μιλγουόκι Μπακς διασύρθηκαν στην έδρα των Μέμφις Γκρίζλις (142-101). Οι συμπαίκτες του Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκαν σε αρκετές περιπτώσεις σε πολύ δύσκολη θέση, όπως φαίνεται και στις φάσεις τωνΜπόμπι Πόρτις και Κρις Μίντλετον.

Πραγματοποιώντας τη χειρότερη φετινή τους εμφάνιση οι Μπακς γνώρισαν βαριά ήττα 142-101 από τους Γκρίζλις στο Μέμφις σε ένα ματς όπου δεν αγωνίστηκε ο Τζρου Χόλιντεϊ λόγο ασθένειας.

Τα «ελάφια» έπεσαν στο 20-8 αλλά παραμένουν με το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ της λίγκας ενώ οι Γκρίζλις ανέβηκαν στο 19-9 και καταλαμβάνουν την πρώτη θέση στη Δύση.

Η ομάδα του Μέμφις βρέθηκε σε μεγάλη βραδιά. Έδειξε ασταμάτητη, με τους συμπαίκτες του Γιάννη Αντετοκούνμπο να έρχονται αρκετές φορές σε δύσκολη θέση.

Ο Μπόμπι Πόρτις, αν και ήταν ο μοναδικός που στήριξε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο σκοράρισμα, είχε προβλήματα στην άμυνα. Μάλιστα, στην προσπάθεια του να σταματήσει τον Αλντάμα, πήγε να τον γραπώσει από τη φανέλα, αλλά κατέληξε να του αφήνει μια τεράστια νυχιά.

Σε άλλη φάση, ο.. τραγικός στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, Κρις Μίντλετον, έχασε την μπάλα από τον Μπρουκς και επέλεξε να πιάσει από τα πόδια τον αντίπαλό του, προκειμένου να μην βγει με τους υπόλοιπους Γκρίζλις στον αιφνιδιασμό,ρίχνοντας τον στο παρκέ.

Δυο φάσεις που δείχνουν την “κατάρρευση” των Μπακς στο Μέμφις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις