Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Γλίτωσε η Ρεάλ! Οι γκολάρες του Ίσκο της έδωσαν το “διπλό” [vid]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Μαδριλένοι παρουσιάστηκαν στην έδρα της Σπόρτινγκ Χιχόν χωρίς 9 βασικούς, κάτι που παραλίγο να τους κοστίσει! Στη σύνθεση τους όμως ήταν ο… φανταστικός Ίσκο, που με δυο υπέροχα γκολ τους έδωσε το “τρίποντο” με 3-2, με το νικητήριο γκολ να μπαίνει στο 90′.

Βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ, αλλά τελικά κατάφερε να κάνει “μεγάλη” νίκη στην έδρα της Χιχόν. Ο Ζινεντίν Ζιντάν επέλεξε να παρατάξει την Ρεάλ χωρίς τους Ρονάλντο, Μπενζεμά -αλλά και άλλους 7 βασικούς- κόντρα στην Σπόρτινγκ, αλλά οι Μαδριλένου πήρα το αγχωτικό “τρίποντο” (3-1), μια αγωνιστική πριν υποδεχτεί την Μπαρτσελόνα, στο clasico όπου πιθανότατα θα κριθεί ο τίτλος στην Ισπανία.

Ο Γάλλος τεχνικός είχε σε πολύ καλή ημέρα τον ίσκο, που τον.. έσωσε. Αρχικά, ο Ισπανός διεθνής έκανε το 1-1 στο 17′ με εκπληκτικό γκολ, ισοφαρίζοντας το τέρμα του Κοπ (14′)

Οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι.. κεφάλι στο σκορ με τον Βέσγκα (50′) αλλά στη συνέχεια το γήπεδο.. κατηφόρισε, με την Ρεάλ να επιτίθεται. Σημαντικό ρόλο σε αυτό, έπαιξε η είσοδος του Μαρσέλο. Στο 59′ ο Μοράτα έκανε το 2-2 με δύσκολη κεφαλιά, ενώ οι Μαδριλένοι γλίτωσαν την γκέλα στο 90′, με το υπέροχο σουτ του Ίσκο από τα όρια της μεγάλης περιοχής.

Στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος θα αγωνίζεται και τη νέα περίοδο -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πλέον- η Λα Κορούνια. Η Ντεπορτίβο επικράτησε σήμερα στο “Ριαθόρ” 2-0 της Μάλαγα, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής, αποσπάστηκε εννέα βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και φαντάζει απίθανο να κινδυνέψει ως το τέλος.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε