Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Γούαντα Νάρα: Η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση και το αποκαλυπτικό ατύχημα

Γούαντα Νάρα: Η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση και το αποκαλυπτικό ατύχημα

Η Γουάντα Νάρα θέλει να έχει πάνω της στραμμένα όλα τα φώτα της δημοσιότητας και δεν σταματάει να κάνει ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση.

Μετά τον χωρισμό της από τον Μάουρο Ικάρντι, η Γούαντα Νάρα αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγές στη ζωή της που δεν αφορούν αποκλειστικά την εξωτερική εμφάνιση της, αλλά και τις προσωπικές της σχέσεις.

Η “καυτή” influencer από την Αργεντινή άλλαξε αρχικά το χρώμα των μαλλιών της, μιας και πλέον είναι καστανή. Αυτό είναι το φυσικό της χρώμα, αποχαιρετώντας το ξανθό μαλλί.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wanda nara (@wanda_nara)

Αλλαγές υπήρξαν, όμως, και στην προσωπική της ζωή, μιας και πλέον μιλάει με τον Μάξι Λόπες, με τον οποίο έχει τρεις γιους.

Ο χωρισμός τους ήταν επεισοδιακός για χάρη του Ικάρντι πριν αρκετά χρόνια, αλλά πλέον οι δυο τους τα έχουν βρει για το καλό και των παιδιών τους.

https://www.youtube.com/watch?v=BrYTUyUdGdU&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.sport-fm.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Στο μεταξύ, η Γουάντα Νάρα δεν σταματάει να κάνει LIVE στο instagram. Σ’ ένα από αυτά αποκαλύφθηκε, μάλιστα, το στήθος της, με αρκετούς να υποστηρίζουν ότι το έκανε επίτηδες για να μείνει στη δημοσιότητα και να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις