Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Γουλβς – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-0: Ο Ζοσέ Σα έφερε τη νέα ήττα της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη

Γουλβς – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-0: Ο Ζοσέ Σα έφερε τη νέα ήττα της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη
Reuters

Η Νότιγχαμ Φόρεστ δεν μπόρεσε ούτε κόντρα στην Γουλβς να πάρει βαθμό, χάνοντας με 1-0 στο “Μολινό” και παραμένοντας στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα στην Premier League. Ο Ζοσέ Σα έπιασε πέναλτι κόντρα στην ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Με τη νίκη αυτή, η Γουλβς πήρε κρίσιμη βαθμολογική “ένεση”, αφού έφτασε τους 9 βαθμούς και βρίσκεται στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά με ματς περισσότερο από την Σαουθάμπτον. Την ίδια στιγμή, η Νότιγχαμ Φόρεστ παρέμεινε στους 5 βαθμούς και στην… ουρά της βαθμολογίας.

Η Γουλβς έφτασε στο νίκη με τον Νέβες να σκοράρει στο 56′. Στο 79′ η Νότιγχαμ Φόρεστ κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Ζοσέ Σα έδιωξε την εκτέλεση του Τζόνσον.

Στο ισόπαλο 2-2 έμειναν η Φούλαμ και η Μπόρνμουθ “Craven Cottage” σε ένα ματς με πολλές συγκινήσεις, αλλά χωρίς νικητή. Οι φιλοξενουμενοι πάντως διατήρησαν το αήττητο σερί των πέντε αγώνων (2 νίκες, 3 ισοπαλίες) μετά από εκείνο το “εφιαλτικό” απόγευμα απέναντι στη Λίβερπουλ και παραμένουν μακριά απ’ την επικίνδυνη ζώνη.

Δύο φορές προηγήθηκε η Μπόρνμουθ με τους Σολάνκε και Λέρμα, ισάριθμες “απάντησαν” οι Λονδρέζοι με τους Ντιόπ και Μίτροβιτς, όμως καμία απ’ τις δύο ομάδες δεν βρήκε τρίτο γκολ για να φτάσει στη νίκη.

Αποτελέσματα και σκόρερ της 11ης αγωνιστικής στην Premier League

Μπρέντφορντ-Μπράιτον 2-0

(27΄, 64΄ πέν. Τόνεϊ)

Λέστερ-Κρίσταλ Πάλας 0-0

Φούλαμ-Μπόρνμουθ 2-2

(22΄ Ντιόπ, 52΄ πέν. Μίτροβιτς – 2΄ Σολάνκε, 29΄ Λέρμα)

Γουλβς-Νότιγχαμ Φόρεστ 1-0

(56΄ πέν. Νέβες)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις