Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Γουλβς – Ολυμπιακός 1-0 ΤΕΛΙΚΟ: Αποκλείστηκαν οι Πειραιώτες!

Γουλβς – Ολυμπιακός 1-0 ΤΕΛΙΚΟ: Αποκλείστηκαν οι Πειραιώτες!
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλη προσπάθεια κόντρα στη Γουλβς στην Αγγλία, σε αγώνα ρεβάνς για τους “16” του Europa League και αποκλείστηκε… άδικα από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες δέχθηκαν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης από ένα λάθος του Αλέν, που αντικατέστησε τον τραυματία Σα, ενώ έχασαν σωρεία ευκαιριών για να στείλουν τουλάχιστον το ματς στην παράταση.

Ακυρώθηκε για… χιλιοστά ένα γκολ του Καμαρά, με το VAR να δείχνει σε θέση οφσάιντ τον Ελ Αραμπί, ενώ ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται και για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στον Μαροκινό επιθετικό.

Το 1-0 έμεινε όμως μέχρι τέλους και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα στο “Καραϊσκάκης”, έβαλε τέλος στη φετινή εξαιρετική ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας του Μαρτίνς.

Παρακολουθήστε LIVE το Γουλβς – Ολυμπιακός από το Newsit.gr

 

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την επιστροφή στους τίτλους στην Ελλάδα, καθώς κατέκτησε μετά από 2 χρόνια το πρωτάθλημα, αλλά η τρομερή του φόρμα διεκόπη από τον κορονοϊό και οδήγησε και στην απώλεια του αήττητου στα play off.

Αυτός “σφυρίζει” την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γουλβς

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει εστιάσει από νωρίς στο παιχνίδι με τη Γουλβς στο Europa League, όπου και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τη συμμετοχή του στο Final 8, που θα διεξαχθεί στη Γερμανία.

Ολυμπιακός: Ο φονιάς της Άρσεναλ, Μαρτίνς, απειλεί τη Γουλβς

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει πάντως και μία σημαντική απώλεια, αφού ο Σα τραυματίστηκε στην προπόνηση και κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αλέν.

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκης, Καφού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Χασάν, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μαρτίνης, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σεμέδο, Σουρλής, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Ξενιτίδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις