Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Γουόριορς: Δαχτυλίδια πρωταθλητή 16 καρατίων με πληροφορίες και μυστικό πορτάκι

Γουόριορς: Δαχτυλίδια πρωταθλητή 16 καρατίων με πληροφορίες και μυστικό πορτάκι

Οι πρωταθλητές ΝΒΑ, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, παρέλαβαν τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών, πριν τη νικηφόρα φετινή τους πρεμιέρα κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς. Αυτό το αστραφτερό “βραχάκι” που έβαλαν στο δάχτυλο τους, τράβηξε τα βλέμματα.

Τα δαχτυλίδια που πήραν στην κατοχή τους οι παίκτες των Γουόριορς έχουν το ίδιο μέγεθος με εκείνα του τίτλου του 2015. Είναι 16 καρατίων, όσες και οι νίκες που χρειάστηκε να κάνει η ομάδα του Στιβ Κερ, για να φτάσει στην κατάκτηση του περσινού τίτλου στο ΝΒΑ.

Κατασκευάστηκαν 65 δαχτυλίδια, με το καθένα να απαιτεί 40-50 ώρες εργασίας από επτά διαφορετικούς τεχνίτες!

Παράλληλα, υπάρχει μία αναλογία .91 καρατίων λευκού διαμαντιού, η οποία παραπέμπει στο ποσοστό του 91% για τα ροζ φύλλα που συγκεντρώθηκαν στην post season εντός έδρας.

Στο μπροστά μέρος του δακτυλιδιού, εμφανίζεται η γέφυρα του Σαν Φρανσίσκο η περίφημη “Bay Bridge” που βρίσκεται στο σήμα των “πολεμιστών”. Χρησιμοποιήθηκαν 43 λευκά διαμάντια, που… δείχνουν τους 43 πόντους που σημείωσε ο Στεφ Κάρι στο Game 4 των NBA Finals!

Στην μία πλευρά στο πλάι αναγράφεται το όνομα κάθε παίκτη, καθώς και το ρεκόρ των Γουόριορς σε κάθε σειρά των περσινών play off μέχρι την κατάκτηση του τίτλου. Στην άλλη πλευρά υπάρχουν τα 7 τρόπαια πρωταθλητή των Γουόριορς.

Αν κάποιος περιστρέψει το μπροστινό μέρος του δαχτυλιδιού, θα εμφανιστούν τα πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει ο συγκεκριμένος παίκτης με τους Γουόριορς, αφού υπάρχουν μικρά τρόπαια του NBA που έχουν “κρυφτεί” εκεί! Οι Κάρι, Τόμπσον, Γκριν και Ιγκουοντάλα έχουν τέσσερα τρόπαια κρυμμένα.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bleacher Report (@bleacherreport)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NBA (@nba)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NBA (@nba)

 

https://www.youtube.com/watch?v=yZzD3Mcb1Cg

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις