Γραμμένος: “Όταν έρθει ο Τσέφεριν θα συζητήσουμε την τροπολογία για ΠΑΟΚ και Ξάνθη!”

ΦΩΤΟ Iintime

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ενημέρωσε περιληπτικά για τα όσα ειπώθηκαν στο έκτακτο Δ.Σ της ομοσπονδίας την Παρασκευή (7/2), τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως όσον αφορά την τροπολογία για την υπόθεση ΠΑΟΚ και Ξάνθης, θα υπάρξει συζήτηση με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, όταν επισκεφτεί την Αθήνα.

Ενημέρωση για τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο έκτακτο Δ.Σ της ΕΠΟ, την Παρασκευή (7/2,) έκανε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος. Ο κ. Γραμμένος ανακοίνωσε πως θα υπάρξει έκτακτη συνέλευση στις 25/2, ενώ υπάρχει προσανατολισμός οι εκλογές να διεξαχθούν τέλη Ιουνίου ή αρχές Ιουλίου.

Τέλος όσον αφορά σχετική ερώτηση που δέχθηκε για την τροπολογία στην υπόθεση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, δήλωσε πως το θέμα θα συζητηθεί με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ο οποίος το επόμενο διάστημα θα επισκεφτεί την Αθήνα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε:

Τις εκλογές: “Στις 25 Φλεβάρη θα ορίσουμε έκτακτη Γ.Σ. για να τροποποιήσουμε το καταστατικό της Ομοσπονδίας και να κάνουμε εκλογές τέλη Ιουνίου ή τον Ιούλιο. Το σωστό και το έντιμο είναι να μην γίνονται εκλογές όταν έχουμε πρωτάθλημα σε εξέλιξη. Σε αυτό έχουν συμφωνήσει και οι FIFA / UEFA. Θα πρέπει να τροποποιήσει τον Νόμο ο Υπουργός (Αυγενάκης) και η Κυβέρνηση.”

Το ενδεχόμενο Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής: “Ποτέ δεν υπήρξαν σενάρια ΠΔΕ από την πλευρά της UEFA. Όλα αυτά είναι εκ του πονηρού με σκοπό να μας βλάψουν. Ναι μεν τα media κάνουν την δουλειά τους αλλά όταν διαβάζετε τέτοια πράγματα να με παίρνετε τηλέφωνο.”

Το ταξίδι του Τσέφεριν στην Αθήνα: “Θα έρθει στο προσεχές διάστημα στην Αθήνα ο κ. Τσέφεριν. Θα γίνει μία συνάντηση με Κυβέρνηση – ΕΠΟ – UEFA με τον κ. Τσέφεριν βέβαια. Το πλαίσιο της Κυβέρνησης δεν το ξέρω. Δεν έχουμε ενημέρωση.”

Την τροπολογία για το θέμα ΠΑΟΚ – Ξάνθη μετά από ερώτηση που του έγινε: “Εμείς δεν έχουμε συζητήσει κάτι συγκεκριμένο πάνω σε αυτό σε επίπεδο τελικής απόφασης. Θα είναι κάτι που θα το συζητήσουμε όταν θα έρθει εδώ ο κ. Τσέφεριν και με την UEFA φυσικά.”

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις