Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Η KAE ΑΕΚ παρουσίασε τις νέες φανέλες για την επετειακή σεζόν – Μάκης Αγγελόπουλος: «Ανοίγει κανάλι για τους ΑΕΚτζήδες»

Η KAE ΑΕΚ παρουσίασε τις νέες φανέλες για την επετειακή σεζόν – Μάκης Αγγελόπουλος: «Ανοίγει κανάλι για τους ΑΕΚτζήδες»
Intime.gr

Η μπασκετική ΑΕΚ παρουσίασε το πρωί της Δευτέρας (25.09) τις νέες της φανέλες για την σεζόν 2023/24 σε μια εκδήλωση που έλαβε χώρα στο κλειστό γήπεδο των Άνω Λιοσίων. Ο Μάκης Αγγελόπουλος αποκάλυψε κάποιες από τις προθέσεις του.

Οι νέες φανέλες της ΑΕΚ επιλέχθηκαν -μέσω ψηφοφορίας- από τους φίλους της ομάδας και φέρουν το επετειακό λογότυπο για τα 100 χρόνια της Ένωσης τα οποία θα συμπληρωθούν το 2024.

Ρόλο… μοντέλων στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων ανέλαβαν οι Δημήτρης Φλιώνης, Όμηρος Νετζήπογλου, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και Τζόρνταν ΜακΡέι.

Οι δύο φανέλες είναι ριγέ, με το κίτρινο και το μαύρο να εναλλάσσονται στην πρώτη και στην δεύτερη, ενώ οι άλλες δύο εμφανίσεις είναι μονόχρωμες.

Το “παρών” έδωσαν όλα τα μέλη της ομάδας, με πρώτο τον προπονητή Ζοάν Πλάθα, ενώ στην εκδήλωση συμμετείχε και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος.

Παράλληλα, η ΑΕΚ ανακοίνωσε και την επέκταση της χορηγικής της συμφωνίας με την Betsson. Ο Μάκης Αγγελόπουλος στάθηκε στον στόχο που έχει βάλει για την αξιοποιήση του εξωτερικού χώρου του γηπέδου της ΑΕΚ, ενώ μίλησε για την επετειακή σεζόν.

«Είναι μια πολύ σημαντική χρονιά, μια επετειακή χρόνια. Δεν σας κρύβω ότι έχουμε ξεκινήσει εδώ και τρία χρόνια δράσεις και ένα πλάνο για αυτή τη χρονιά. Στο αγωνιστικό κομμάτι έχουμε έναν εξαιρετικό προπονητή και ένα δυνατό ροστερ. Θα αξιοποιήσουμε το Ολυμπιακό οικόπεδο εκτός του γηπέδου. Στα επόμενα βήματα, θα ανοίξει το νέο κανάλι όλων των ΑΕΚτζήδων. Επίσης έχουμε ολοκληρώσει το κομμάτι των υποδομών.

Θα επενδύσουμε και στον εξωτερικό χώρο για να δημιουργήσουμε τον απόλυτο οικογενειακό προορισμό στην Αττική. Θέλουμε να τα ολοκληρώσουμε αυτή τη χρονιά», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις