Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Η L’ Equipe αποκαλύπτει ότι η Παρί Σεν Ζερμέν απέκτησε τον Νεϊμάρ τραυματία

Η L’ Equipe αποκαλύπτει ότι η Παρί Σεν Ζερμέν απέκτησε τον Νεϊμάρ τραυματία
ΦΩΤΟ Reuters

Η γαλλική εφημερίδα «L’Equipe» αποκάλυψε ότι ο Νεϊμάρ αποκτήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας κάταγμα στο δεξί του πόδι, τραυματισμό που υπέστη ενώ ήταν ακόμα παίκτης της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού εντοπίστηκε κατά τις ιατρικές εξετάσεις του Νεϊμάρ για την μεταγραφή του στην ομάδα, ωστόσο το ιατρικό τιμ της Παρί Σεν Ζερμέν συμβούλεψε τον Βραζιλιάνο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση του τραυματισμού.

Παρόλα αυτά ο σύλλογος αποφάσισε να μην γίνει ποτέ το συγκεκριμένο χειρουργείο, κάτι που τελικά κόστισε στην Παρί.

Και αυτό διότι το 2018 και το 2019 ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε δυο φορές, μένοντας συνολικά εκτός δράσης για περισσότερους από έξι μήνες, χάνοντας τους νοκ-αουτ αγώνες της Παρί στο Champions League.

Μάλιστα όπως αναφέρει η «L’Equipe» το σκεπτικό των ανθρώπων του συλλόγου είχε να κάνει με τον φόβο για τις αντιδράσεις ότι η ακριβότερη μεταγραφή στα χρονικά του ποδοσφαίρου, θα χρειαζόταν χρόνο για αποκατάσταση, αφού ο Νεϊμάρ ήταν τραυματίας.

Από την πλευρά της η Παρί Σεν Ζερμέν η οποία απέκτησε τον Βραζιλιάνο επιθετικό από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2017 έναντι 222 εκατομμυρίων ευρώ δεν έχει πάρει θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις