Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Η NIKE διακόπτει τη συνεργασία της με τον Μέισον Γκρίνγουντ μετά τη σύλληψη του για ξυλοδαρμό και βιασμό

Η NIKE διακόπτει τη συνεργασία της με τον Μέισον Γκρίνγουντ μετά τη σύλληψη του για ξυλοδαρμό και βιασμό
Reuters

Ο Μέισον Γκρίνγουντ βρίσκεται υπό κράτηση, έχοντας σοκάρει το ποδόσφαιρο της Αγγλίας, μετά από καταγγελία για ξυλοδαρμό και βιασμό. Πλέον… βιώνει τα αποτελέσματα τς σύλληψης του.

Η αστυνομία του Μάντσεστερ προχώρησε το απόγευμα της Κυριακής (30/01) στη σύλληψη του επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μέισον Γκρίνγουντ, μετά τις καταγγελίες της πρώην συντρόφου του Χάριετ Ρόμπσον για σεξουαλική κακοποίηση και ξυλοδαρμό.

Η Ρόμπσον ανέβασε το πρωί της Κυριακής (30/01) στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες που την εμφάνισαν αιμόφυρτη, υποστηρίζοντας πως έπεσε θύμα κακοποίησης από τον παίκτη της Γιουνάιτεντ, ενώ ακολούθως ανέβασε και κάποια ηχητικά, στα οποία ακούγεται μια φωνή -που φέρεται να είναι ο διεθνής Άγγλος- να την αναγκάζει να προβούν σε σεξουαλική επαφή.

Λίγες ώρες αργότερα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσω ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως έθεσε εκτός ομάδας μέχρι νεοτέρας τον Γκρίνγουντ. Ακολούθησε ανακοίνωση της αστυνομίας του Μάντσεστερ, που αναφέρθηκε στη σύλληψή του με τις κατηγορίες του βιασμού και του ξυλοδαρμού.

Μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο βασικός χορηγός του νεαρού ποδοσφαιριστή φρόντισε να διαχωρίσει τη θέση του. Η αθλητική εταιρία, NIKE, εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας τονίζει ότι πλέον έχει παύσει τη σχέση της με τον 20χρονο επιθετικό, σημειώνοντας ότι θα παρατηρεί από κοντά την υπόθεση.

«Έχουμε διακόψει τη σχέση μας με τον Μέισον Γκρίνγουντ. Ανησυχούμε σοβαρά για τους ισχυρισμούς που του προσάπτονται και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά την κατάσταση», ανέφερε η λιτή ενημέρωση της εταιρείας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις