Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Premier League ανακοίνωσε το τέλος του Αμπράμοβιτς από την προεδρία της Τσέλσι

Η Premier League ανακοίνωσε το τέλος του Αμπράμοβιτς από την προεδρία της Τσέλσι

Η Premier League επισημοποίησε το τέλος του Ρομάν Αμπράμοβιτς από την προεδρία της Τσέλσι, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και τις κυρώσεις στον Ρώσο μεγιστάνα από την κυβέρνηση.

Η Τσέλσι βρίσκεται ένα βήμα μακριά από τη διάλυση. Οι “μπλε” του Λονδίνου αδυνατούν να έχουν έσοδα από εισιτήρια, μεταγραφές δεν μπορούν να κάνουν, ενώ μέχρι και η μπουτίκ τους έκλεισε. Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς δεν μπορεί ούτε καν να πουλήσει την Τσέλσι, εκτός αν το κάνει… τσάμπα.

Το Σάββατο (12/3), η Premier League εξέδωσε ανακοίνωση, επισημοποιώντας ε τον αποκλεισμό του Ρομάν Αμπράμοβιτς από την προεδρία της Τσέλσι

«Μετά την επιβολή κυρώσεων από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, το συμβούλιο της Premier League απέκλεισε τον Ρομάν Αμπράμοβιτς ως Διευθυντή της Ποδοσφαιρικής Λέσχης Τσέλσι.

Η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου δεν επηρεάζει την ικανότητα του συλλόγου να προπονείται και να παίζει τα παιχνίδια του, όπως ορίζεται στους όρους άδειας που εκδόθηκε από την κυβέρνηση, η οποία λήγει στις 31 Μαΐου 2022», αναφέρει η ανακοίνωση της Premier League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις