Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Η Premier League στο πλευρό της Ουκρανίας – Γιούχα όταν ακούστηκε το όνομα του Ρομάν Αμπράμοβιτς

Η Premier League στο πλευρό της Ουκρανίας – Γιούχα όταν ακούστηκε το όνομα του Ρομάν Αμπράμοβιτς
Reuters

Η Premier League βρίσκεται στο… πλευρό του λαού της Ουκρανίας, μετά την εισβολή της Ρωσίας. Αποδοκιμάστηκαν οι οπαδοί της Τσέλσι που φώναξαν το όνομα του Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Όπως είχε γίνει γνωστό, οι αγώνες του σαββατοκύριακου (05,06/03/2022) στην Premier League θα είχαν αρκετό… χρώμα Ουκρανίας, σε μια κίνηση στήριξης προς το λαό της χώρας, μετά την εισβολή της Ρωσίας.

Πλήθος οπαδών στους αγώνες του Σαββάτου (05/03) ντύθηκαν στα χρώματα της σημαίας της Ουκρανίας (εμφανίσεις και κασκόλ σε… γαλάζιο και κίτρινο) είχαν μαζί τους πλακάτ με μηνύματα στήριξης προς την Ουκρανία και μαζί με τους ποδοσφαιριστές χειροκρότησαν τη χώρα που δέχεται επίθεση από την Ρωσία.

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές, το… ντύσιμο του σήματος της Άστον Βίλα στο κίτρινο και το μπλε. Την ίδια στιγμή, στα μάτριξ των γηπέδων υπήρχε το σύνθημα “Football stands together”.

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η μοναδική… παραφωνία πραγματοποιήθηκε πριν τη “σέντρα” του Μπέρνλι – Τσέλσι. Μικρή μερίδα από τους οπαδούς των “μπλε” που βρέθηκαν στο “Τουρφ Μουρ” φώναξε το όνομα του Ρώσου ιδιοκτήτη της ομάδας, Ρομάν Αμπράμοβιτς και αποδοκιμάδτηκε με γιούχα από το υπόλοιπο… γήπεδο.

Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο ματς διεξάγεται εν μέσω έντονων διοικητικών ζυμώσεων στην Τσέλσι, με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να έχει ανακοινώσει την απόφασή του να πουλήσει τους μπλε μετά από 19 χρόνια στο τιμόνι τους και 21 τίτλους

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έφεραν ουσιαστικά τις συγκεκριμένες εξελίξεις στους Λονδρέζους, αναγκάζοντας τον Αμπράμοβιτς να κοιτάξει για αγοραστή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις