Site icon NewsIT

Η UEFA απέρριψε την πρόταση του Ισραήλ για διοργάνωση του Euro

16.02.2021 | 23:28
Η UEFA απέρριψε την πρόταση του Ισραήλ για διοργάνωση του Euro

FILE PHOTO: Britain Football Soccer - UEFA EURO 2020 Launch Event - London City Hall - 21/9/16 The UEFA EURO 2020 logo on display with the European Championship trophy during the launch Action Images via Reuters / Tony O'Brien/File Photo Livepic EDITORIAL USE ONLY.

Το Ισραήλ μπορεί να δήλωσε στην UEFA πως είναι έτοιμος να φιλοξενήσει ακόμα και ολόκληρο το Euro αν χρειαστεί, καθώς ο κορονοϊός ίσως εμποδίσει το αρχικό σχέδιο για διεξαγωγή σε 12 διαφορετικές ευρωπαϊκές πόλεις, αλλά η ευρωπαϊκή ομοσπονδία απέρριψε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. 

H ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Ισραήλ κατέθεσε πρόταση στην UEFA για να φιλοξενήσει ματς του Euro ή και ολόκληρη τη διοργάνωση, καθώς ο εμβολιασμός στη χώρα έχει προχωρήσει σε απόλυτα ικανοποιητικό βαθμό και θα μπορούσαν να φιλοξενηθούν ακόμα φίλαθλοι στις κερκίδες, αλλά η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν… ψήθηκε.

Η UEFA φαίνεται έτσι να μένει πιστή στο πλάνο της διεξαγωγής του Euro σε 12 ευρωπαϊκές πόλεις, όπως είχε προαναγγείλει αρχικά -πριν την αναβολή από το καλοκαίρι το 2020 σε αυτό του 2021- και μένει να φανεί ποιες θα είναι αυτές, αφού ίσως η πανδημία φέρει αλλαγές σε τοποθεσίες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version