Site icon NewsIT

Η UEFA “πάγωσε” τα σενάρια για το Euro 2021

04.11.2020 | 13:56
Η UEFA “πάγωσε” τα σενάρια για το Euro 2021

FILE PHOTO: Britain Football Soccer - UEFA EURO 2020 Launch Event - London City Hall - 21/9/16 The UEFA EURO 2020 logo on display with the European Championship trophy during the launch Action Images via Reuters / Tony O'Brien/File Photo Livepic EDITORIAL USE ONLY.

Τα σενάρια για τη διεξαγωγή του Euro 2020 που μεταφέρθηκε για το 2021 λόγω του κορονοϊού, έχουν “φουντώσει” τον τελευταίο καιρό, αλλά η UEFA έσπευσε να τα… παγώσει.

Δημοσιεύματα θέλουν την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να εξετάζει το ενδεχόμενο να αλλάξει η έδρα του Euro κι αντί για 12 διαφορετικές πόλεις να γίνεται τελικά στη Ρωσία. Η ίδια η UEFA όμως, έστειλε επιστολή σε Άμστερνταμ, Μπακού, Μπιλμπάο, Βουκουρέστι, Βουδαπέστη, Κοπεγχάγη, Δουβλίνο, Γλασκώβη, Λονδίνο, Μόναχο, Ρώμη και Αγία Πετρούπολη, για να τους καθησυχάσει.

Σε αυτή λοιπόν, αναφέρονται -μεταξύ άλλων- τα εξής: «Λαμβάνοντας υπόψη τις αβεβαιότητες σχετικά με την επιδημία του κορωνοϊού, είναι πολύ νωρίς για να πούμε εάν η κατάσταση θα περιορίσει τη συμμετοχή των θεατών στους αγώνες του Ιουνίου και του Ιουλίου ή ακόμη κι εάν θα επηρεάσει την οργάνωση. Η UEFA εργάζεται επί του παρόντος για να διεξαχθούν αγώνες και στις 12 πόλεις υποδοχής και μπροστά σε θεατές. Δεν έχουμε σχέδια να αλλάξουμε τους χώρους αυτήν την στιγμή»

Tags: ,

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version