Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η άδεια της Λεωφόρου λήγει και ο Παναθηναϊκός “τρέχει” για την Διπλή Ανάπλαση

Η άδεια της Λεωφόρου λήγει και ο Παναθηναϊκός “τρέχει” για την Διπλή Ανάπλαση
ΦΩΤΟ intime

Πρόσθετη πίεση στον Παναθηναϊκό δημιουργεί η λήξη της άδειας λειτουργίας του γηπέδου της Λεωφόρου, τον Ιούνιο του 2021, καθώς πρέπει να επιταχύνει τις διαδικασίες για την Διπλή ανάπλαση.

Το γηπεδικό ζήτημα φαίνεται πως θα απασχολήσει ακόμα περισσότερο τον Παναθηναϊκό τον επόμενο καιρό, καθώς η λήξη της άδειας λειτουργίας του γηπέδου της Λεωφόρου τον Ιούνιο του 2021, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας “Live Sport”, απειλεί να αφήσει το “τριφύλλι” χωρίς επιλογές πλην του ΟΑΚΑ.

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός είχε εξετάσει την επιστροφή του στη Λεωφόρο για την επόμενη σεζόν, αλλά το κόστος ανακατασκευής του γηπέδου, ώστε να φιλοξενεί με ασφάλεια αγώνες της Superleague και του Κυπέλλου Ελλάδας, κρίθηκε πως είναι πολύ μεγάλο.

Σε κάθε περίπτωση για να ανανεωθεί ξανά η άδεια του γηπέδου -όπως και το 2014- θα χρειαστεί νομοθετική ρύθμιση και ψηφοφορία, σε διαφορετική περίπτωση θα πάψει η λειτουργία του, με τη συγκεκριμένη εξέλιξη να δημιουργεί μεγάλη πίεση στον Παναθηναϊκό, που δεδομένα θέλει να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ και πλέον πρέπει να επιταχύνει τις διαδικασίες για την Διπλή Ανάπλαση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις