Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Η αδερφή της κοπέλας του απειλεί τον Κέβιν Πόρτερ: «Μέτρα τις μέρες σου»

Η αδερφή της κοπέλας του απειλεί τον Κέβιν Πόρτερ: «Μέτρα τις μέρες σου»

Ο Κέβιν Πόρτερ κατηγορείται για επίθεση και απόπειρα στραγγαλισμού, αφού φέρεται να επιτέθηκε στην φίλη του σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης. Το απειλητικό μήνυμα της αδερφής της κοπέλας του στον γκαρντ των Ρόκετς.

Ο νεαρός άσος των Ρόκετς, Κέβιν Πόρτερ, κατηγορείται ότι χτύπησε την κοπέλα πολλές φορές και έβαλε τα χέρια του γύρω από το λαιμό της, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία. Η 26χρονη γυναίκα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με ένα κόψιμο στη δεξιά πλευρά του προσώπου της.

Η αδερφή της κοπέλας του, Καλάμπρια Γκόντρεζικ, μετά τα όσα έγιναν, απειλεί δημόσια τον νεαρό NBAερ.

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγραψε: “Κέβιν, αν νομίζεις ότι θα ακουμπήσεις την αδερφή μου και δεν θα σε ακουμπήσουμε… Μέτρα τις γα@νες μέρες σου. Να εύχεσαι να μπορείς να περπατήσεις ξανά, πόσο μάλλον να ντριμπλάρεις.

Μπορεί να τη γλίτωσες με αυτές τις μα@κιες στο παρλεθόν, επειδή η μαμά σου δεν σε χτυπούσε στον κ@λο, αλλά εμείς δέρνουμε αδερφές που βάφουν τα νύχια τους σαν κι εσένα κάθε μέρα. Μην εμφανιστείς στο σπίτι. Θα το κάνουμε σε εσένα, μικρή που@να”.

Ο Πόρτερ, επιλογή πρώτου γύρου στο ντραφτ του 2019, έχει παίξει τέσσερις σεζόν στο ΝΒΑ. Πέρυσι, είχε κατά μέσο όρο 19,2 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 5,7 ασίστ ανά αγώνα και υπέγραψε τετραετή επέκταση με τους Ρόκετς αξίας 82,5 εκ. δολαρίων.

Η καριέρα του Πόρτερ, ωστόσο, έχει αμαυρωθεί από ζητήματα εκτός γηπέδου. Τον Νοέμβριο του 2020, ενώ έπαιζε για τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, ο Πόρτερ συνελήφθη αφού η αστυνομία βρήκε ένα γεμάτο πιστόλι και μαριχουάνα στο αυτοκίνητό του μετά από σύγκρουση με ένα όχημα.

Ο Πόρτερ ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε ότι το όπλο ήταν εκεί και οι κατηγορίες τελικά απορρίφθηκαν.

Οι Καβαλίερς αντάλλαξαν τον Πόρτερ στους Ρόκετς λίγους μήνες αργότερα, αφού φέρεται να «ξέσπασε» στον τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, αφού ανακάλυψε ότι το ντουλάπι του είχε μεταφερθεί για να κάνει χώρο για έναν νεοαποκτηθέντα παίκτη.

Τον Απρίλιο του 2021, το NBA επέβαλε στον Πόρτερ πρόστιμο 50.000 δολαρίων για παραβίαση των κανόνων υγείας και ασφάλειας του πρωταθλήματος COVID-19 όταν επισκέφθηκε ένα στριπτιτζάδικο του Μαϊάμι. Τον Ιανουάριο του 2022, οι Ρόκετς απέκλεισαν τον Πόρτερ για ένα παιχνίδι, αφού ο τότε προπονητής Στίβεν Σάιλας είπε ότι ο παίκτης είχε μια «έμπνευση συζήτηση» και «έχασε την ψυχραιμία του» στο ημίχρονο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις