Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Η ΑΕΚ αναχώρησε για την προετοιμασία της στην Ολλανδία

Η ΑΕΚ αναχώρησε για την προετοιμασία της στην Ολλανδία
Intime.gr

Η 12ήμερη άδεια των παικτών της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε. Τα… κεφάλια μέσα και πάλι για τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης, οι οποίοι το πρωί της Κυριακής (27.11) “πέταξαν” για την Ολλανδία.

Η ΑΕΚ “πέταξε” λίγο πριν τις 11:00 το πρωί της Κυριακής για την Ολλανδία και το Μπεργκ-Χάμστεντε, εκεί όπου θα πραγματοποιήσει τη χειμερινή της προετοιμασία εν όψει της επανέναρξης των υποχρεώσεων της ομάδας.

Νέο πρόσωπο στην “κιτρινόμαυρη” αποστολή, ο Πάολο Φερνάντες, με τον Ματρίας Ασλμέιδα να ελπίζει στην γρήγορη προσαρμογή του Ισπανού ακραίου μεσοεπιθετικού.

Θυμίζουμε ότι ο Στίβεν Τσούμπερ μένει στην Αθήνα, αφού ο μηχανικός εξοπλισμός που απαιτείται για την αποθεραπεία του δεν μπορεί να μεταφερθεί, ενώ ο Νόρντιν Άμραμπατ θα κάνει το πρόγραμμά του στην Ολλανδία και εκτιμάται πως στα τέλη της επόμενης εβδομάδας θα είναι σε θέση να μπει πιο δυνατά στις προπονήσεις.

Οι Μάνταλος, Ρότα, Τζαβέλλας και Αθανασιάδης, θα ενσωματωθούν στις 29 Νοεμβρίου (μετά και την παρουσία τους στα φιλικά της Εθνικής Ελλάδας)) ενώ οι Βίντα, Πινέδα, Χατζισαφί, Μοχαμάντι και Σιμάνσκι θα ενσωματωθούν, με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τους στο Μουντιάλ 2022.

Λόγω των απουσιών, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και επτά παίκτες από την ΑΕΚ Β. Κατά την παραμονή της στην Ολλανδία, η ΑΕΚ θα δώσει ένα φιλικό (δεν έχει γίνει γνωστός ο αντίπαλος), πιθανότατα στις 4 Δεκεμβρίου και διάρκειας τριών 45λεπτων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις