Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Η ΑΕΚ έκανε πρόταση για Βιτάο – Μετράει αντίστροφα για Γενς Γιόνσον

Η ΑΕΚ έκανε πρόταση για Βιτάο – Μετράει αντίστροφα για Γενς Γιόνσον
ΑΠΕ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκατσίνοβιτς και πλέον προσπαθεί να “κλείσει” με επιτυχία και τα υπόλοιπα μετεγγραφικά της “μέτωπα”.

Στο προσκήνιο για την ΑΕΚ έρχονται πλέον οι περιπτώσεις των Βιτάο και Γενς Γιόνσον. Ο 22χρονος Βραζιλιάνος είναι ο βασικός στόχος της Ένωσης για το κέντρο της άμυνας και όπως προκύπτει, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στη Σαχτάρ για το δανεισμό του παίκτη, με οψιόν αγοράς.

Ο δανεισμός του Βιτάο στην Ιντερνασιονάλ ολοκληρώνεται, η ομάδα θα ήθελε να τον κρατήσει, όμως ο παίκτης θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη και φέρεται να βλέπει με καλό μάτι την προοπτική της Ελλάδας.

Την ίδια στιγμή, όλα δείχνουν ότι θα έχουμε άμεσα εξελίξεις με την περίπτωση του Γενς Γιόνσον. Ο 29χρονος Δανός δείχνει ικανοποιημένος από την πρόταση που του κατέθεσε η Ένωση -αλλά και από όσα είδε κατά τη μικρή του παρουσία στην Αθήνα, μαζί με τη σύζυγο του- και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να στείλει τη θετική του απάντηση.

Η ΑΕΚ φέρεται να του προσφέρει τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1 εκατ. ευρώ, αλλά και μπόνους υπογραφής. Δεν αποκλείεται να έχουμε οριστική εξέλιξη μέχρι το Σάββατο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις