Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Η ΑΕΚ “σκάλωσε” στην Τρίπολη! Ισόπαλη με τον Αστέρα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ναι μεν, αλλά… Η ΑΕΚ είχε την κατοχή της μπάλας προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες, αλλά ήταν αναποτελεσματική στην Τρίπολη, όπου έμεινε στο “Χ” και χωρίς γκολ στο ματς με τον Αστέρα.

Το live του αγώνα

Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και για τις δύο ομάδες, καθώς ευκαιρίες αναξιοποίητες είχε και ο Αστέρας Τρίπολης. Οι γηπεδούχοι στήθηκαν αμυντικά με στόχο ν’… αναχαιτίσουν την Ενωση και τα κατάφεραν!

Η ΑΕΚ ήταν πιο κινητική στο πρώτο ημίχρονο και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τα πολλά στημένα που κέρδισε. Αναποτελεσματικά όμως… Και παρόλο που είχε και την κατοχή της μπάλας, δεν απέφυγε τα λάθη στο κέντρο που της κόστισαν…

Στο 20′ ο Λαμπρόπουλος γύρισε μέσα στην μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά ο Μπαντής έπεσε στη δεξιά γωνία κι απομάκρυνε την μπάλα!

Ο Αστέρας είχε στηθεί κυρίως αμυντικά και αν και οι παίκτες του δεν απέφυγαν τα λάθη στα μετόπισθεν το στόχο του τον πέτυχε και κράτησε την ΑΕΚ στο μηδέν.

Οι γηπεδούχοι δεν στερήθηκαν ευκαιριών. Στο 29′, έπειτα από κόρνερ του Μπερτόγλιο, ο Μπαρόχα έδιωξε με γροθιές και η μπάλα στρώθηκε στον Φερνάντες, ο οποίος έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του γκολκίπερ της Ενωσης.

Πέντε λεπτά μετά, ο Μπαρμπόσα εκτέλεσε απ’ ευθείας φάουλ και ο Μπαντής έδιωξε δύσκολα. Η ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι πάνω στον Λαμπρόπουλο… Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου τραυματίστηκε ο Γιόχανσον, ο οποίος στο 49′ έγινε αλλαγή και ο Τζεμπούρ πέρασε στη θέση του, αλλά δεν τελείωσε το ματς, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 92′, αφού κράτησε τον Μάσα.

Η ΑΕΚ διατήρησε την κατοχή, αλλά δεν μπορούσε να βρει χώρους προς την αντίπαλη εστία.

Στο 67′ ο Αστέρας την απείλησε και πάλι, όταν ο Μπαρόχα έδιωξε άτσαλα την μπάλα σε σέντρα του Λούι. Η μπάλα έφτασε στον Μπερτόγλιο, αλλά ο Λαμπρόπουλος έσωσε την Ενωση, καθώς απομάκρυνε πάνω στη γραμμή το σουτ του Αργεντινού.

Η ΑΕΚ συνέχισε να προσπαθεί μα… έπεφτε πάνω στον Μπαντή, ο οποίος στο 75′ μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια την μπάλα σε απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Βάργκας από μακρινή απόσταση. Αμφότερες οι ομάδες συνέχισαν να πιέζουν για το γκολ στα τελευταία λεπτά, χωρίς αποτέλεσμα όμως.

Αστέρας: Μπαντής, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Κουρμπέλης (81′ Χαμντανί), Μπερτόγλιο, Δημούτσος, Φερνάντες (64′ Τσάβες), Ιωαννίδης (58′ Μάσα).

ΑΕΚ: Μπαρόχα, Γκάλο, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Σοϊλέδης, Σιμόες, Γιόχανσον (49′ Τζιμπούρ), Βάργκας, Μπαρμπόζα (64′ Μπουονανότε), Κορδέρο (73′ Τζανετόπουλος), Αραβίδης.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε