Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Η ΑΕΚ Λάρνακας ανακοίνωσε τον Φακούντο Σάντσες που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό

Η ΑΕΚ Λάρνακας ανακοίνωσε τον Φακούντο Σάντσες που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό
ΦΩΤΟ intime

Στην Κύπρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φακούντο Σάντσες μετά από μία διετία στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, αφού ανακοινώθηκε η απόκτησή του από την ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο 33χρονος Σάντσες πήρε μετεγγραφή στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020 και πέρυσι ανανέωσε για ένα χρόνο με την ομάδα του Γιοβάνοβιτς. Το νέο του συμβόλαιο ολοκληρώθηκε λοιπόν και ο ίδιος αποδέχτηκε την πρόταση της ΑΕΚ Λάρνακας, υπογράφοντας στην κυπριακή ομάδα, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ Λάρνακας

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον 33χρονο (07/03/1990) Αργεντινό δεξιοπόδαρο αμυντικό Facundo Sanchez για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο πριν την έναρξη της προετοιμασίας για την ολοκλήρωση της μεταγγραφής.

O Facundo Sanchez τις τρεις τελευταίες σεζόν αγωνιζόταν στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό, όπου και πραγματοποίησε 65 συνολικά συμμετοχές και σκόραρε 2 γκολ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την πατρίδα του και την CA Colon (5 συμμετοχές) και ακολούθως αγωνίστηκε κατά σειρά στις Defensa y Justicia (30 συμμετοχές, 1 γκολ), Club Atletico Tigre (60 συμμετοχές, 6 γκολ) και Estudiantes de La Plata (142 συμμετοχές, 12 γκολ).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις