Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

«Η ΑΕΚ οδηγεί την κούρσα για την απόκτηση του Έρικ Λόπεζ το καλοκαίρι» γράφουν στη Λατινική Αμερική

«Η ΑΕΚ οδηγεί την κούρσα για την απόκτηση του Έρικ Λόπεζ το καλοκαίρι» γράφουν στη Λατινική Αμερική
ΦΩΤΟ youtube

Ο Έρικ Λόπεζ φέρεται να βρίσκεται στη μετεγγραφική λίστα της ΑΕΚ ενόψει του καλοκαιριού και μάλιστα εμφανίζεται ως φαβορί για την απόκτησή του από την Ατλάντα Γιουνάιτεντ.

O 21χρονος Λόπεζ χαρακτηρίζεται «νέος Ρόκε Σάντα Κρουζ» στην πατρίδα του, την Παραγουάη και πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στο MLS των ΗΠΑ, με το lagazzettaexpress.com της Λατινικής Αμερικής να κάνει λόγο για διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ για τη μετεγγραφή του.

«Η ΑΕΚ κοιτάζει τον Παραγουανό επιθετικό, Έρικ Λόπεζ, για καλοκαιρινή μεταγραφή. Ο Λόπεζ έχει βρεθεί στο ραντάρ αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων λόγω των εμφανίσεων του στο MLS. Η ΑΕΚ φέρεται να οδηγεί πλέον την κούρσα για την απόκτηση του Λόπες, με τους σκάουτερ του συλλόγου να τον έχουν παρακολουθήσει αρκετές φορές εν δράση δράση. Ελπίζει να υπογράψει τον Λόπες με μακροπρόθεσμο συμβόλαιο και οι υπεύθυνοι του συλλόγου λέγεται ότι βρίσκονται σε συζητήσεις με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ για το κόστος της μεταγραφής», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα έχει πολύ καλή γνώση του MLS, καθώς ήταν προπονητής εκεί και συγκεκριμένα στην Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς, πριν “μετακομίσει” στην Ελλάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις