Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Η ΑΕΚ παρουσίασε το χτίσιμο της “Αγιά Σοφιάς” σε… πέντε λεπτά (video)

Η ΑΕΚ παρουσίασε το χτίσιμο της “Αγιά Σοφιάς” σε… πέντε λεπτά (video)
ΦΩΤΟ Intime

Ένα video διάρκειας πέντε λεπτών ανάρτησε η ΑΕΚ στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο YouTube, όπου παρουσιάζεται η εξέλιξη των έργων στο γήπεδο της “Αγιά Σοφιάς”, από την πρώτη ημέρα μέχρι και σήμερα.

Την αρχή και την εξέλιξη του… ταξιδιού, όσον αφορά την κατασκευή του νέου της γηπέδου, θύμισε η ΑΕΚ στους φίλους της με το πολύ όμορφο video που ανάρτησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο YouTube. 

Σε αυτό παρουσιάζεται η πορεία των έργων στην “Αγιά Σοφιά”, από το ξεκίνημα μέχρι και σήμερα που ήδη έχει ξεκινήσει η υπογειοποίηση, που θα βάλει την κατασκευή του γηπέδου στην τελική του ευθεία.

Το μήνυμα της ΑΕΚ που αναγράφεται κάτω από το video

“Με τα έργα για την υπογειοποίηση να ξεκινούν, η επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της έχει μπει για τα καλά στην τελική ευθεία.

Ένα έργο που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα και έπρεπε να ξεπεράσει αμέτρητα εμπόδια, παραμένει σταθερά σε τροχιά υλοποίησης. Με προσεκτικά και σταθερά βήματα. Αυτά τα βήματα αποφάσισε να σας θυμίσει το ΑΕΚ TV.

Από εκείνο το μαγικό απόγευμα του Ιουλίου του 2017 και τον Αγιασμό στη Νέα Φιλαδέλφεια, μέχρι την πρώτη πλάκα, το πρώτο διάζωμα, τον πρώτο πυλώνα, την πρώτη κερκίδα, τον πρώτο σκελετό για το σκέπαστρο.

Μια αναδρομή σε όλες αυτές τις στιγμές που τις ζήσαμε ως μοναδικές, γιατί ήταν. Και το ταξίδι συνεχίζεται. Μέχρι την επιστροφή στη δική μας Ιθάκη…”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις