Αθλητικά

Η ΑΕΚ χωρίς Κοϊτά και Οντουμπάτζο κόντρα στον Πανσερραϊκό

Μπορεί η ΑΕK να μην ανακοινώνει αποστολή αγώνα, αλλά από τώρα είναι γνωστό πως στο ματς με τον Πανσερραϊκό θα έχει δυο απουσίες
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Χωρίς τους Αμπουμπακαρί Κοϊτά και Μόουζες Οντουμπάτζο θα υποδεχθεί η ΑΕΚ τον Πανσερραϊκό (09.02.2025, 20:30, Newsit.gr), για την 22η αγωνιστική της Super League.

Οι δυο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες στα προηγούμενα ματς της Ένωσης και ο Ματίας Αλμέιδα επέλεξε να στερηθεί των υπηρεσιών τους στο κυριακάτικο παιχνίδι της OPAP Arena, με τον Πανσερραϊκό.

Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση -όπως και η επόμενη εντός έδρας της ΑΕΚ, με τον ατρόμητο- είναι κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας που έχει επιβληθεί στους “κιτρινόμαυρους” από την ΔΕΑΒ, λόγω ρίψης κροτίδων στις κερκίδες στο παιχνίδι στην έδρα του Βόλου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα