Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Η αγκαλιά του Ντέμη Νικολαΐδη στον Σέρχιο Αραούχο στα βραβεία ΠΣΑΠΠ

Η αγκαλιά του Ντέμη Νικολαΐδη στον Σέρχιο Αραούχο στα βραβεία ΠΣΑΠΠ
Intime.gr

Ο Σέρχιο Αραούχο ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην εκκίνηση της 41ης τελετής των βραβείων ΠΣΑΠΠ. Ο Αργεντινός τιμήθηκε, αλλά και… τίμησε και στη συνέχεια δέχθηκε τις αγκαλιές της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, αλλά και του Ντέμη Νικολαΐδη.

Ο Σέρχιο Αραούχο τιμήθηκε από τον ΠΣΑΠΠ με το βραβείο «Fair Play» της χρονιάς για τον πανηγυρισμό του στο γκολ που πέτυχε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, κοντά στο γήπεδο, με τον Ντέμη Νικολαΐδη να του δείχνει την αγάπη και εκτίμησή του.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ παράλαβε το βραβείο από τους γονείς του αδικοχαμένου Άλκη για να το επιστρέψει στους ίδιους, προκαλώντας τρομερή συγκίνηση σε όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

«Στο πρόσωπό σου είδα έναν γιο. Έναν ακόμα γιο μου» είπε η μητέρα του Άλκη, ενώ ο Αραούχο δήλωσε: «Οι γονείς μου, μου έδωσαν αξίες. Μιλάμε για κάποια πολύ κακή στιγμή που συνέβη ταυτόχρονα με έναν αγώνα».

Κατά τη βράβευσή του, ο Σέρχιο Αραούχο αγκαλιάστηκε δυο φορές με την οικογένεια του Άλκη Kαμπανού, ενώ πριν κατέβει δέχθηκε και την “αγάπη” του Ντέμη Νικολαΐδη. Ο θρύλος της ΑΕΚ είχε ρόλο παρουσιαστή στην εκδήλωση και λίγο πριν ο Αργεντινός κατέβει από το βάθρο, έφυγε από τη θέση του, τον πλησίασε και τον πήρε μια αγκαλιά, δείχνοντας για μια ακόμα φορά το πόσο πολύ τον εκτιμάει. Αμέσως μετ, χαιρέτησε και τους γονείς του αδικοχαμένου φίλου του Άρη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις