Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Η Άιντραχτ έκανε… πάρτι παραμονής στη Βρέμη και “βούλιαξε” κι άλλο τη Βέρντερ (video)

Η Άιντραχτ έκανε… πάρτι παραμονής στη Βρέμη και “βούλιαξε” κι άλλο τη Βέρντερ (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Ένα ημίχρονο χρειάστηκε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης για να επιβληθεί της Βέρντερ Βρέμης εκτός έδρας με 0-3 σε εξ’αναβολής ματς για την 24η αγωνιστική της Bundesliga και να την στείλει ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό.

Η Βέρντερ, μετά το “διπλό” στην έδρα της Σάλκε είχε την “χρυσή” ευκαιρία να βγει εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, αλλά δεν τα κατάφερε κι εξακολουθεί να βρίσκεται… στο γκρεμό. Αντίθετα, η Αϊντραχτ έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Βόλφσμπουργκ με το δεύτερο σερί “τρίποντο” απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις.

Μετά από το πρώτο ημίχρονο που οι δύο ομάδες έμειναν στο μηδέν, αλλά με μία φάση που χρειάστηκαν τρία ολόκληρα λεπτά για να συνεννοηθούν VAR και διαιτητής και να καταλογίσουν… οφσάιντ αντί για πέναλτι που ζήτησαν οι γηπεδούχοι ο Αντρέ Σίλβα έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 61΄.

Τη νίκη “σφράγισε” με δύο προσωπικά γκολ ο Αυστριακός, Ιλσάνκερ, το πρώτο στο 81΄, μόλις 19 δευτερόλεπτα (!) μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο και το άλλο στο 90΄.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις