Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο απολύει τον προπονητή της και η «AS» γράφει για απίστευτη πρόταση στον Ζοσέ Μουρίνιο

Η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο απολύει τον προπονητή της και η «AS» γράφει για απίστευτη πρόταση στον Ζοσέ Μουρίνιο
ΑΠΕ

Ο Ρούντι Γκαρσία αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Αλ Νασρ και η Marca επαναφέρει τη φημολογία για τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η MARCA, ο Ρούντι Γκαρσία θα αποτελέσει παρελθόν από την Αλ Νάσρ του Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς θεωρείται υπεύθυνος για την μέτρια αγωνιστική εικόνα της, αλλά και λόγω αντιπαράθεσης με τους παίκτες!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι δυσαρεστημένος από την πορεία της Αλ Νασρ στο πρωτάθλημα και η διοίκηση της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας σκοπεύει να δείξει την… πόρτα της εξόδου στον Γάλλο τεχνικό.

Την ίδια στιγμή, η έτερη αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης, η «AS», πάει ένα βήμα… πιο πέρα και αναφέρει πως η Αλ Νασρ κατέθεσε «αστρονομική» πρόταση στον Ζοσέ Μουρίνιο 100 εκατ. ευρώ για δύο σεζόν! Ο διάσημος Πορτογάλος τεχνικός έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τη Ρόμα με αποδοχές 7,5 εκατ. ευρώ και πρόθεσή του είναι να μείνει στη Ρώμη.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες, στην Ιταλία είχαν γράψει πως εκπρόσωποι της Σαουδικής Αραβίας είχαν καταθέσει μια απίστευτη πρόταση στον Ζοσέ Μουρίνιο, προτείνοντάς του να αναλάβει την είτε την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, είτε την εθνική ομάδα της χώρας!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις