Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Αλκμάαρ ανακοίνωσε τον Βαγγέλη Παυλίδη – Παρουσίαση με Χατζηδιάκο

Η Αλκμάαρ ανακοίνωσε τον Βαγγέλη Παυλίδη – Παρουσίαση με Χατζηδιάκο
youtube

Παρέμεινε στο πρωτάθλημα της Eredivisie αλλά άλλαξε ποδοσφαιρική στέγη. Τη φανέλα της Άλκμααρ θα φοράει ο Βαγγέλης Παυλίδης κι έτσι θα είναι συμπαίκτης με τον διεθνή Έλληνα αμυντικό, Παντελή Χατζηδιάκο.

Μετά από δυόμιση χρόνια στη Βίλεμ, ο Βαγγέλης Παυλίδης αλλάζει ομάδα στην Ολλανδία. Ο Έλληνας επιθετικός της εθνικής θα αγωνίζεται υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την Άλκμααρ.

Στο πλαίσιο της ανακοίνωσής του Παυλίδη, η Αλκμάαρ… χρησιμοποίησε τον έτερο Έλληνα διεθνή που έχει στις τάξεις της, Παντελή Χατζηδιάκο. Ο σέντερ μπακ των Ολλανδών εμφανίστηκε να παίρνει τηλέφωνο τον σέντερ φορ της “γαλανόλευκης” την ώρα που υπογράφει το συμβόλαιό του.

Μάλιστα, ο Χατζηδιάκος βρέθηκε και στην παρουσίαση του Παυλίδη. Παίκτης της Άλκμααρ αναμένεται να γίνει και ο μικρός του αδερφός του Έλληνα επιθετικού, Βασίλης, που έμεινε ελεύθερος από τη Σάλκε.

Οι δηλώσεις του Παυλίδη μετά τις… υπογραφές με την Άλκμααρ

Είσαι χαρούμενος με τη μετεγγραφή σου;

“Ναι φυσικά, ήθελα να έρθω στην Άλκμααρ. Είναι ένα καλό βήμα για την καριέρα μου και είμαι χαρούμενος για αυτό”.

Γιατί διάλεξες την AZ;

“Είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Ολλανδία. Τα πήγαν εξαιρετικά τα τελευταία χρόνια και οι παροχές που σου παρέχει το κλαμπ, το στάδιο, το προπονητικό κέντρο είναι υπέροχα και θέλω να παίξω στο Europa League”.

Έχουμε στην ομάδα τον Παντελή Χατζηδιάκο, μίλησες μαζί του πριν έρθεις;

“Ναι μιλήσαμε αρκετά πριν υπογράψω. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω ξανά μαζί του και περιμένω να βρεθούμε στον αγωνιστικό χώρο”.

Πέρυσι ο Γιώργος Γιακουμάκης ήταν ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, φέτος θα είσαι εσύ;

“Δεν το ξέρω. Ελπίζω η ομάδα να τα πάει καλά και να κάνω το καλύτερο για την ομάδα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις