Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Η Άλμπα Βερολίνου ανακοίνωσε 11 κρούσματα κορονοϊού

Η Άλμπα Βερολίνου ανακοίνωσε 11 κρούσματα κορονοϊού

Ο αγώνας ανάμεσα στην Άλμπα Βερολίνου και τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για αυτήν την εβδομάδα, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Euroleague αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στους «πράσινους».

Σήμερα (6/1), όμως, η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε πως ένδεκα μέλη της νοσούν από Covid-19, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των τεστ κορονοϊού που υποβλήθηκαν άπαντες στα “Albatros” από τις αρχές της εβδομάδας.

Στη σχετική ανακοίνωση της ομάδας του Ίσραελ Γκονθάλεθ αναφέρεται: «Οι εξετάσεις έχουν δείξει μέχρι στιγμής συνολικά έντεκα μολύνσεις από κορονοϊό στην ομάδα, τους προπονητές και τα μέλη του σταφ στην Άλμπα Βερολίνου από την αρχή της εβδομάδας.

Οι νοσούντες πάνε καλά, αυτή τη στιγμή δεν έχουν ή έχουν μόνο ήπια συμπτώματα. Για τον αγώνα που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή, 9 Ιανουαρίου στην έδρα της Μπράουνσβαϊγκ, η Άλμπα Βερολίνου υπέβαλε αίτημα στην Bundesliga Basket να αναβάλει και να επαναπρογραμματίσει σύμφωνα με τους κανόνες του BBL. Η BBL ενέκρινε το αίτημα για αναβολή του αγώνα και θα ανακοινώσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής του το συντομότερο δυνατό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις